satılık sprint booster

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: satılık sprint booster

niko22 link' Alıntı:
Benimde surat ifadem değişir inşallah hatta yamulmak istiyorum :D tabi performans açısından Allah yakıt açısından yamultmasın :)
özellikle kırmızı mod çok tehlikeli :) hem cebi hem insanın suratını yamultuyor :D

ulas79 link' Alıntı:
özellikle kırmızı mod çok tehlikeli :) hem cebi hem insanın suratını yamultuyor :D
Uyku yok o zaman bana cihaz gelene kadar  zzzzz ???

0-100 ü kimseye bırakmam bundan sonra, ışıklarda plakamı zor okurlar, savulun hondacılar tırsın wosvoscular ben geliyorum  kahka536 011zaa

Kasım ևınar link' Alıntı:
Hadi hayirli olsun
thnxx

hayrını görün sayın niko22 :)

Hayırlı olsun ֖mer abi.  :)
Egzoz ucundan sonra sprint booster'ı da sen kaptın.  14alkiss

niko22 link' Alıntı:
0-100 ü kimseye bırakmam bundan sonra, ışıklarda plakamı zor okurlar, savulun hondacılar tırsın wosvoscular ben geliyorum  kahka536 011zaa
thnxx

Vw'ciler nispeten araçlarıyla o kadar uğraşmazlar da, sen yine de Hondacılara fazla bulaşma onlar genelde boş olmaz :)

REC link' Alıntı:
Vw'ciler nispeten araçlarıyla o kadar uğraşmazlar da, sen yine de Hondacılara fazla bulaşma onlar genelde boş olmaz :)

Arkadaş adamlar atmosferik bloğa turbo monte ediyorlar - sanki oyuncak yap bozla oynuyor gibi, sonuç direkt >500Hp

Alana da satana da hayırlısı olsun, kısmet olursa bir firma ile anlaştım, sorarım ellerinde fazla varsa temin etmek isteyen arkadaşlar için başlık altına yazarım.

Geri