Seat Leon 1.4 TSI 122hp vs Opel Astra 1.4 turbo 140 hp ??

güzel bi yaklaşım olmuş gerçekten peki sizce astra j 1.4 140 hp ile arasında motor olarak çok fark varmı?
tabiki çok bir fark yok,ancak tsi kendini kanıtlamış bi motor bazı arkadaşlrın dediği gibi 50binden sonra turbo patlar motor yanar gibi durumlar söz konusu değil(üretimi duran 1.4 170hp tsilar hariç) fabrika testlerinde en az 300.000 km lik kalite kontrol testlerinden sonra piyasaya sürülüyor.ancak astradki motor yeni bi motor biraz daha zaman lazım bana göre güç olarak astra daha yüksek olsada teknik veri ve ara hızlanmalarda leon daha önde kötü oranlara sahip bi şanzımana sahip olsada...

tsi motor ülkemize ilk geldiğinde her yeni şey gibi bir iki münferit örnek genelmiş gibi algılandı. Öyle olmadığı sonradan anlaşıldı. Şu anda VW tsi motoru yaygın olarak kullanıyorsa, kendini ispatlamış bu motora saygı duyulmalı...

Astra j ye hakaret olmuş seat leon la karşılaştıma yapılması yanlış zaten:(

iki araç hakkında ne kadar bilgiye sahipsin motor ve donanım olarak?,iki aracıda sürdünmü?artılarını eksilerini biliyomusun?yada rüya görüp z4 le leonu karşılaştırdğımızımı sandında hakaret olarak algıladın?boş boş yorumlar yapmaya gerek yok varsa bilgini paylaş:mad:

yaw kardeşim öyle düşünme neden öyle diyorsun esp+sunroof lu leon 1.4 tsi 125 hp astra j nin en bazından bile ucuz yakıt tüketimi tsi motorun daha iyi tabi ki iç dizayn kesinlikle astra j

öncelikle iki araç arasında kalmış ve ikisinide test edip 2011 leon almış biri olarakkonuşmak gerekirse leon daha sportif çizgilere sahip modifyeye uygun ve genç kesime hitap edicek bir araçtır astraj ona göre biraz daha aileye uygun bir arabadır bana göre,performans olarak araç kardeşleri a3,golf vs gibi 122 değil 125 hp dir ve onalrdanda performanslıdır,astra j 140 lık olmasına rağmen ondanda performanslı bi araçtır tecrübeyle sabittir.aracımda sadece filtre kiti olmasına rağmen 160 lık cdti insignalarla başabaş giden 180 liği ise belli bir kmye kadar zorlayan bir araçtır,ancak konu iç mekan ve donanıma gelirse leon astranın yanından geçemez bana göre ayrıcada yakıt tüketimi olarak şuan 300-350 krş yakmaktadr şehir içi ve araç 5000 kmde git gide yakıtın düştüğünü gözlemlemekteyim(motor alıştıkça)...

+efekadefe...
iç mekanda astra öne çıkıyor

Bencede hakaret olmuş. :) TSI motoru dışarda tutarsak iyi bir araba değil.Dış tasarım iç tasarım her türlü astra önde kalite , güvenlik, yol tutuş, donanım vs vs.

Ayrıca bu Leon GOLF 4 şasisi kullanıyor ve euroncapı 4 yıldız. Bu zamanlarda 5 yıldızdan aşağı almayan kalmadı zaten.

Bencede hakaret olmuş. :) TSI motoru dışarda tutarsak iyi bir araba değil.Dış tasarım iç tasarım her türlü astra önde kalite , güvenlik, yol tutuş, donanım vs vs.

Ayrıca bu Leon GOLF 4 şasisi kullanıyor ve euroncapı 4 yıldız. Bu zamanlarda 5 yıldızdan aşağı almayan kalmadı zaten.
2005 de ki euroncap testinde baz alıyosanız evet 4 yıldızın en üt seviyesini almıştır leon
astrada son kasada 5 in en düşüğü çok büyük fark heralde,piyasadki herkesin kağıt dediği biraz sert bastırınca kaportası içine giren araçlarda yıllardır 5 yıldız almıştır reno vs markalar zamanında bizim tank gibi dedğimiz opeller bmwlerde 3 yıldız bile alamamıştır bu testlerden dandik araçlar 5 yıldız alırken bilginize.ayrıca üretim bandında siz vardnız heralde şasisene oturtulurken araç kaynak varmı golf 4 için?

2005 de ki euroncap testinde baz alıyosanız evet 4 yıldızın en üt seviyesini almıştır leon
astrada son kasada 5 in en düşüğü çok büyük fark heralde,piyasadki herkesin kağıt dediği biraz sert bastırınca kaportası içine giren araçlarda yıllardır 5 yıldız almıştır reno vs markalar zamanında bizim tank gibi dedğimiz opeller bmwlerde 3 yıldız bile alamamıştır bu testlerden dandik araçlar 5 yıldız alırken bilginize.ayrıca üretim bandında siz vardnız heralde şasisene oturtulurken araç kaynak varmı golf 4 için?

Sağlamlık başka güvenlik başka bir şey. Arabaya vurursun içine göçer ama kaza anında sana yaşam alanı bırakır sağ kurtulmanı sağlar.Bu yüzden bastırırsın göçer , içine girer bunlar güvenlik için ölçüt olamaz.

Bu arada Leon GOLF 5 ile aynı platformdaymış ben 4 yazmışım .Zaten vw grubunda olağan bişey tüm markalar aynı parçalarla üretiliyor.Bilmeyen yok

http://de.wikipedia.org/wiki/Seat_Leon

Das aktuelle Modell mit der Bezeichnung 1P wurde im September 2005 eingeführt. Der Leon verwendet dabei die gleiche Plattform wie Audi A3 8P und Golf V.
LEON , ASTRA J ile karşılaştırılmaz dedim çünkü astra j bir gömlek üstün yeni leon çıkarsa o zaman J ile karşılaştırırız. Şu an leonun dengi astra h'tır.

Sağlamlık başka güvenlik başka bir şey. Arabaya vurursun içine göçer ama kaza anında sana yaşam alanı bırakır sağ kurtulmanı sağlar.Bu yüzden bastırırsın göçer , içine girer bunlar güvenlik için ölçüt olamaz.

Bu arada Leon GOLF 5 ile aynı platformdaymış ben 4 yazmışım .Zaten vw grubunda olağan bişey tüm markalar aynı parçalarla üretiliyor.Bilmeyen yok

LEON , ASTRA J ile karşılaştırılmaz dedim çünkü astra j bir gömlek üstün yeni leon çıkarsa o zaman J ile karşılaştırırız. Şu an leonun dengi astra h'tır.
bende tüm motor elektronik şasi vs parçalarınn vw ve audi olduğunu bende biliyorum ama golf 4 olmadığı için özellkle sordum.iyi forumlar

Geri