Sebring mi Remus Mu ?

bilgi için mail atmıstım bu sıteye cvp gelmedı. nasıL dialoğa geçebilirim. Eksoz sonucta sök tak deneme ımkanı olan bişi değil. cabuk karar vermek ıstemıyorum.
telf ile arayabilirsin ya da bostancı sanayide isviçre hastanesi var onun orda yeri hem diğer ürünlere de bakarsın hem de ordan opel team e uğrarsın :)

remus kullandım 2 hafta önce polis çevirip söktürene kadar ve tek geçerim diğer egzozlara göre..

Hım poLis faktörude var. O kadar aßartı ses çıkatıryor mu.? sırf eksoz yuzunden mı cevırdı.?

ismaiL ßaLLı

yok sadece egzoz diil intake kitle beraber kat. iptali ve remus son susturucu vardı...

ßu iyi oLdu poLisLerle polimik yasamak ıstemıyorum. kat İptaLi iLe eksoz ile Sadece SOn susturucu arasında ses acısında büyük fark mı ?

ismaiL baLLı.

polis yanına gelince ses çıksın die gaza bastınızmı yoksa normalmı gidiyordunuz

ßu iyi oLdu poLisLerle polimik yasamak ıstemıyorum. kat İptaLi iLe eksoz ile Sadece SOn susturucu arasında ses acısında büyük fark mı ?

ismaiL baLLı.

o zaman orta susturucuyu uzun tutacaksın ve supersprint alıcaksın..:)

normaldi gidişim.bu aralar denetimler arttı zaten..arkadaşımın sorentosu fabrika çıkışı filmli, onu çevirdiler..başka arkadaşımın 2008 2.0 tdi passat da aynı gün içinde 5 kez çevrildi.

kat İptaLi iLe eksoz ile Sadece SOn susturucu arasında ses acısında büyük fark mı ? sorusunun cevabıda, kat iptali daha çok bağırmasına sebep olur,ses açısından tabiki fark büyük olur.

.başka arkadaşımın 2008 2.0 tdi passat da aynı gün içinde 5 kez çevrildi.

bir kaç ihtimal var..
1) polisler arkadaşını kalın enseli görüp illede çorba veya iskender istemişler
2)arkadaşını şikayet etmişler (dalga geçiyolar herhalde)
3)arabanın ciddi bir yıkamaya uğraması lazım hatta kese yaptırtsak mı...:):D
4)gayet normal

Geri