Sebring mi Remus Mu ?

ne yaptın efe :) 450 (nakit olursa) titanium uçlu çift çıkışlı bi modeli var remusun ama adını unuttum...en iisi www.pozitifauto.com da metin abi var..o size yardımcı olur..:) ben de zamanın da hr viraj demiri aldım.. remus ta alıcaktım ama daha az sesli bi şey istediğim için supersprint aldım...

valla ben benim arabanın sayfasındada dediğim gibi çok önceden 200 e aldım benim remusu tanıdıktan..şu an işçilik dahil 600 lü fiyatlara geliyo benim bildiğim..

remus tabii ki ama dikkat et direkt park cezası var bana 150 ytl ye mal oldu
dikkat et

ßana yoL gözüktü ozaman bir ziyaret ediyim.düşündüğüm bi kaç parça var ordada mevcut sanırım ßutun cvpları ordan aLıcam sanırım.tşkLer.

ismaiL baLLı

Supersprint aslında hem çok kalite hem de sertifikalı olduğundan yasalara da uygun ama gel de anlat....bağlamak isterse krom egzost ucundan bile bağlar.

Supersprint aslında hem çok kalite hem de sertifikalı olduğundan yasalara da uygun ama gel de anlat....bağlamak isterse krom egzost ucundan bile bağlar.
aynen abi..artık ne yapalım bende gps gibi her çevirmenin yerini ezberledim..:) :D

Valla ben fabrika çıkışı böyle diyorum. :)

Erman abi bulmuşun senaryoyu..tutuyodur da:D

Erman abi bulmuşun senaryoyu..tutuyodur da:D

Çok dışarıda değil benim son susturucunun ucu, fazla bağırmayıp çok da sırıtmadığı için sorun olmadı henüz.Şanslıyım herhalde, Corsa'da soba borusu gibi HKS'im vardı, ona da bişey diyen çıkmamıştı. :)

ßende sağına soluna GSI mi yapıştırsam yermi acaßa :D yemez herhalde :D

Geri