Selam arkadaşlar....

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ares55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ares55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
11 Eyl 2012
Mesajlar
154
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
55
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar sizlerin arasına yeni katıldım bende de vektra cdx aldım aracım güzel ama dikiz aynam sorunlu galiba mafsalın gectigi aynadakı yuvanın sekmanı plastik kırık galiba gazete ile sıkıştırdım yenisi ne kadar acaba ...:D
 
arkadaşlar bunda cd lik var ama nasıl takılır nasıl calışır bilmiyorum arızalı ise yapılırmı bana yardımcı olursanız sevinirim.
 
Hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun,çevrenizde çıkmacı varsa aynı parçayı bulma ihtimaliniz yüksek,cd olayına gelince bu konuda bilgim yok maalesef..
 
valla muammer bey görev icabı uygun bir yerde deyilim dogubeyazıtta yım ve burda allah göstermesin kimseye güvenip götürmem usta yokki (nede cıkmacı.)ankaradan baktıracaz artık.işte fiyatı nerelerde acaba?
 
tşk edrim faydalı bilgiler içeren bir site acmışşınız insanları bilğilendirmek ve hayır dualarını almak ne güzel arabamı ankaradan aldım bilsem orda bulurdum sonradan çıkınca işte olmadı.
 
Rica ederim daha fazla yardımcı olabilmek isterdim,evet faydalı bi site çoğu problemi çözmeyi burada öğrendim bende,
sitenin açılmasında benim emeğim yok ancak elimden geldiğince ve bilgimin yettiğince yardımcı olmaya çalışyorum...
 
2000 MODEL cdx ZENON FAR yükseklik ayarını nasıl yaparım yüksek gösteriyor içerde bir düğmesi varmı yoksa ustaya mı götürecem muammer bey bilğiniz varmı.tşk.
 
2000 MODEL cdx ZENON FAR yükseklik ayarını nasıl yaparım yüksek gösteriyor içerde bir düğmesi varmı yoksa ustaya mı götürecem muammer bey bilğiniz varmı.tşk.

Far ayar düğmesinin resmini ekliyorum,ayrıca o büyük olan far açma şalterini kendine doğru çektiğinde tavan lambası yanar belki bilmiyorsundur diye yazdım..

21801299xag.webp
 
abi alah razı olsun senden valla bilmiyodum kendimize cekince yandığını.ama okla gösterilen nomaratörlü düğme malesef bende yok.emegine saglık ugraşmışşın.seni yordum.2000 cdx makyajlı kasa ama.
 
Geri
Üst