Selam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ErnesTo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ErnesTo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar, Sıfır Beyaz Yeni Astra 1.4t enjoy plus + stil paket alma arifesindeyim google amcamız sayesinde tanıştım forumla. Arabadan anlamam bu yüzden sizden öğreneceğim çok şey var, çok saçma sorularda sorabilirim şimdiden söyleyeyim :) Kısmet olursa ilk arabam olacak, almışken içime sinen araba olsun uzun süre kullanim dedim, niyeti bozup borçlanıp girecem bu işe...

Ynt: Selam

welllcommee

Keyifli forumlar..

Alabiliyorsanız sport yada cosmo tercih edin derim..

hoşgeldiniz foruma
aklınıza takılan sorular olur ise cevaplamaya çalışırız
keyifli forumlar

TOGI link' Alıntı:
welllcommee

Keyifli forumlar..

Alabiliyorsanız sport yada cosmo tercih edin derim..

sport ile arasındaki donanım farklarına baktımda bana pek 2bin tl fark yaratacak özellikler değil gibi geldi. Park sensörü ve Krom kaplı cam çerçevelerinide zamanla yaparım aynı hesaba gelir gibi düz mantık kurdum yanılıyor olabilirim tabi :) Onun yerine enjoy plusa 1800e stil paket ekleyince sporttan daha sport görünür gibi geldi bana :) öndeki modellere göre hayıflanacağım tek özellik AFL gibi geldi bana o da sportta opsiyonel zaten, cosmo olsa güzel olurdu ama okadar açılmak istemiyorum.

Standart Donanım
Elektronik iklim kontrollü klima (çift bölgeli)
Flex Floor (Esnek Bagaj Bölmesi)
Koyulaştırılmış ön ve arka farlar
Krom kaplı cam çerçeveleri
Krom kaplı kapı eşiği
Kırmızı ışık aydınlatmalı yarı saydam kumanda düğmeleri
Otomatik iç havalandırma sensörü
Park sensörü (arka)
Spor deri direksiyon simidi

Park sensörü yaptırmanın maliyeti nedir acaba, alırken hediye ettirmek istiyorum fiyatını bilim ona göre çabalayayım :)

welllcommee şimdiden hayırlı olsun yanlız bu listeye fark olarak beyaz aydınlatmalı gösterge zemini ve sport koltuk da eklenmeli ki sport koltuk insanı sarıp daha güvenli hissettiriyor.

Öncelikle hoşgeldiniz. Ben bir Enjoy Plus kullanıcısı olarak Sport tavsiye ederim. Sayılan farkların yanı sıra bir USB bağlantısı bile kullanışlı bir ek. Görsel olarak farları sonradan karartmak çok maliyetli ve üzerinde nasıl olsa oynama yaparım diyerek araba aldığınızda bir süre sonra onları yapmak insana yorucu gelmeye başlıyor, keşke ilk başta alsaydım diyebiliyor insan. Ha neticede tabii ki ihtiyaçlar ve maddiyat belirler alacağınız modeli ama Türkiye'de Astra'nın istatiski olarak en çok satılan modelinin sport olmasının nedenleri bu farkların güzel farklar olması.

welllcommee  sporta ne kadar istiyorlar enjoy plusa ne kadar? stil paketli olarak ikisinede fiyat alın ama sportun ellerinde olması gerek yoksa aradaki fark 2000 tl altına inmez. mersinden de fiyat alın derim...

welllcommee

ben 1 yıldan uzun süredir enjoy plus kullanıyorum memnunum aracımda olsaydı dediğim tek donanım flexride onun dışında bir eksik hissetmiyorum (afl ye de hayır demezdim) bunun dışında bir eksikliği yok o da zaten hiç bir donanımda standart değil tabi bunda necvox un katkıları var usb ipod bağlantısı bluetooth  gibi eksikleri kapatıyor

CD 400 - Radyo / CD / MP3 / WMA çalar - Grafik Bilgi Ekranı - 7 adet hoparlör (benim aracımda zaten olduğu için önemli değil ama sizde cd300 olacak 4 hoparlörlü)
Elektronik İklim Kontrollü Klima (ECC) (ևift Bölgeli)  (kullanımı kişiye bağlı yararsız bir özellik değil ama yararıda ne kadar fazla tartışılır)
FlexFloor®(Esnek Bagaj Bölmesi) (olsada olur olmasada )
Kırmızı ışık aydınlatmalı yarı saydam kumanda düğmeleri (ne olduğunu bilen yok)
Koyulaştırılmış ön ve arka farlar ( kişiden kişiye değişir önemi olursa güzel görünüyor ama)
Krom kaplı pencere kenarları (200 tl civarına yapılıyor)
Park Sensörü (arka) (100 ile 350 arası değişir bayide hediye edebiliyor)
Spor deri direksiyon simidi ( enjoy plus ın direksiyon cosmo ile aynı sport un ki diğerlerinden farklı)
Spor koltuk döşemesi (buda sporta özel enjoy plus ın koltuklar cosmo nun deri olmayan hali)
USB Bağlantısı ile ipod kontrol edebilme / USB bellekten MP3 çalabilme (necvox cyclone bu farkı kapatabiliyor üstüne birçok da özellik)

en son cosmo olabilirse olsun sport ve enjoy plus çok yakın donanımlar zaten

bir de ekleme yapıyım stil paket sadece sportta var enjoy plus da yok tek sunroof alabilirsiniz

Geri