Ynt: Selam
ben daha uzun süre zam geleceğine inanmıyorum için rahat olsun
ben daha uzun süre zam geleceğine inanmıyorum için rahat olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende katılıyorum malum hem döviz düştü hemde satışlar düştüSting link' Alıntı:ben daha uzun süre zam geleceğine inanmıyorum için rahat olsun
Hayırlı olsun.. Adanadan mı aldınız? Birde en son indirimden faydalandıysanız kaça mal oldu?ErnesTo link' Alıntı:Beyaz 1.4T sport + navi600 yazabilirim galiba artık, peşinatı verdim sözleşmeyi yaptım Navi bana gereksiz gelen bi özellik gibi geliyor aslında yerine stil paketli almak isterdim ama ellerinde yoktu.Düz alacaktım yanında cam filmi hediyesiyle o da yoktu. illa beyaz renk istediğim için. (Navi600 Sistemi ile Türkiye haritası sunulmamaktadır.) sitede navigasyonun altında bu not düşmüş, tam işlevsiz hal aldı gözümde. 7adet hoparlör usb bağlantısı cd400'de de vardı zaten, köpek balığı sırtı anten güzel görünüyor ama Vardır bi faydaları muhakkak zamanla öğrenmeye çalışırım navigasyon başlığını tekrar okiyim. Teşekkürler cevaplar için tekrardan...
ErnesTo link' Alıntı:Diğer sorum ise, İstanbula hiç gitmeme gerek kalmadan burdaki bayiye tırla getirtme işleri oluyormu? Cevaplar için teşekkürler