Selam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ErnesTo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Selam

astraowner link' Alıntı:
bir de ekleme yapıyım stil paket sadece sportta var enjoy plus da yok tek sunroof alabilirsiniz

Az önce istanbuldaki bi bayi geri dönüş yaptı, o da enjoy plusda stil paket yok dedi ama opel sitesinde var dedim. Ben mi yanlış görüyorum acaba. Konfigatöre geliyorum>enjoyu seçiyorum>1 modeller 2 motor 3 renklerden sonra 4 özellikler kısmına geliyorum> opsiyon seçin kısmından opsiyon ekipmana geliyorum orda  stil paket 1.800tl diye yazıyor sağ tarafta aracın toplam fiyatının içindede görünüyor. Bence 2012 ejyoylarda artık opsiyonel, ama bayide yok dedi enteresan.

ErnesTo link' Alıntı:
Az önce istanbuldaki bi bayi geri dönüş yaptı, o da enjoy plusda stil paket yok dedi ama opel sitesinde var dedim. Ben mi yanlış görüyorum acaba. Konfigatöre geliyorum>enjoyu seçiyorum>1 modeller 2 motor 3 renklerden sonra 4 özellikler kısmına geliyorum> opsiyon seçin kısmından opsiyon ekipmana geliyorum orda  stil paket 1.800tl diye yazıyor sağ tarafta aracın toplam fiyatının içindede görünüyor. Bence 2012 ejyoylarda artık opsiyonel, ama bayide yok dedi enteresan.

fiyat olarak ne diyorlar sn ernesto liste fiyatı 46000 size verilen fiyat nedir

astraowner link' Alıntı:
bir de ekleme yapıyım stil paket sadece sportta var enjoy plus da yok tek sunroof alabilirsiniz

+1

Enjoy plus'da stil paket opsiyonu maalesef yok.

Enjoy plus'a sadece sunroof ekletebilirsiniz.

Sport donanımda stil paket opsiyonu 1800 TL

Enjoy plus donanıma sadece sunroof 2000 TL

İmkanlarınız el verirse kesinlikle sport yada cosmo donanım tercih edin, pişman olmazsınız.

ErnesTo link' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar, Sıfır Beyaz Yeni Astra 1.4t enjoy plus + stil paket alma arifesindeyim google amcamız sayesinde tanıştım forumla. Arabadan anlamam bu yüzden sizden öğreneceğim çok şey var, çok saçma sorularda sorabilirim şimdiden söyleyeyim :) Kısmet olursa ilk arabam olacak, almışken içime sinen araba olsun uzun süre kullanim dedim, niyeti bozup borçlanıp girecem bu işe...

Hoşgeldin Aramıza Ben tavsiye vermek isterdim ama arabam daha gelmedi :D 1.4 Turbo Sport Kırmızı istedim bakalım salı günü teslim ediceklerini söylediler. arabaya ilk bindiğin gün tavsiyelerimi söyleyebilirim ama formdaki kullanan arkadaslar daha cok yardımcı olabilir :)

Fiyat olarak Adanada 45.500 demişlerdi 45e düşürdüm, İstanbulda 1 bayi aradım 45.150 dedi. Bugün geri dönüş yaptı 45in yanında karter ve park sensörü istedim tamam dedi ama burdan oraya gidip arabayla dönmek 500e patlar değeceğini sanmıyorum bunları belki burdanda koparırım olmasada 500tutmaz. Sport için fiyat sormadım düşünmediğim için, forumda 47.000 yazan arkadaş vardı. 47.000+stil paket 1.800 = 48.800e karter+ cam filmi hediye ettirsem uygun olurmu sizce.
Birde merak ettiğim 2şey var,  ödemenin tamamı sipariş verilirken mi yapılıyor yoksa araç gelip teslim alınıncamı yapılıyor. Yarısını şimdi verip yarısını teslim alırken verme kolaylığı sağlanabilinirmi. Diğer sorum ise, İstanbula hiç gitmeme gerek kalmadan burdaki bayiye tırla getirtme işleri oluyormu? Cevaplar için teşekkürler  :)

֖ncelikle Hoşgeldiniz...

Bütce sizin tabiki herkes gönlündekini ve mantığına yatanı tavsiye ediyor... sizde gayet iyi araştırmışsınız...

Sonuç olarak Astra J alıyorsunuz.. unutmayın bu arabanın her donanımı güzel... Cosmo Fantazi biraz belki ama tamamen imkan meselesi

Daha önceki aracım Cosmoydu şuanki Enjoy Plus bana eksiklik yaratan tek şey Xenon..
Sorularınıza gelince...  Kapora verirsiniz vekalet verirsiniz sözleşme yaparsınız.. sonra üzerinize geçeceği zaman aracı parayı verirsiniz..
Aldığınız bayi ile konuşursanız yüksek ihtimal bulunduğunuz ildeki bir bayiye aracı ulaştırır die düşünüyorum..

Tekrar Hayırlı olsun diyelim...

Arkadaşlar şimdi ellerinde araba yoksa ben şuan aldığım rakamlardan sabitleyemiyormuyum fiyatı? Az önce bi bayi daha aradım nasıl olduğunu sordum bu işlerin şuan kapora verirsiniz araba gelmeden 2gün öncede geri kalanı ödersiniz dedi ama arabanın geldiği zamanki fiyat geçerli olur dedi. Hertürlü fiyat arttırımı yaparlar ozaman nasıl güvenecemki.

Geri