Selamlar, eylül ortasına ben de sizden biri olacağım artık :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mimarist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Selamlar, eylül ortasına ben de sizden biri olacağım artık :)

Aktaş link' Alıntı:
walla abi pehlivan soyadını ben hiç duymadım  :) ama "çebi" çok var.

ևebi de var doğru hatta müşterim de var çebi soyadlı, ama adını hatırlamıyorum..  023hm

Teşekkürler hepinize:) Valla Tolga abi 7 aya kadar on kere araba alırım ben :D Şafak saymak zor hakkaten. Bayramdan önce elimde olsaydı keşke ama ne yapalım kısmet böyleymiş. Hoşbulduk araklılı kardeşim.:)

hayırlı ugurlu olsun ben bekleyemedim bekleseydim agustos 2-3. hafta sahip olucaktım.
kazasız belasız sürüşler şimdiden  :)

Sağolasın, ah ah bana deselerdi keşke onu çıtımı çıkarmazdım :)

benim araç özel siparişti 20 nisan tarihinde vermiştim siparişi ödemeyi yapmıştm. teslimat temmuzun ilk haftasıydı sonra agustos 2-3. hafta olunca iptal ettim. üstelik baya da doluydu  002tuhaff

Hocam hakkaten çok ayıp etmişler, bekleyip bekleyip insanın hevesini kursağında bırakmak kadar kötü birşey yok.. Ama haktır onlara..

welllcommee.

Eylül ayına kadar makyajlı kasalar gelecekti hatta temmuz sonunda Türkiye pazarına sunulması bekleniyor netten aldığım bilgilere göre sizde keşke bekleseydiniz:)

muskemtay link' Alıntı:
welllcommee.

Eylül ayına kadar makyajlı kasalar gelecekti hatta temmuz sonunda Türkiye pazarına sunulması bekleniyor netten aldığım bilgilere göre sizde keşke bekleseydiniz:)

dün opel bayisindeydim bi yetkiliyle görüştüm astra sedan ve makyajlı kasa 2013 ocaktan önce gelmeyecek dedi

welllcommee Şimdiden Allah kaza bela vermesin.

Geri