sen olsan tercihin ne olur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan batu-turk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim vw ci 5-6 arkadaşımda LPG mevcut...
düzgün iyi bir sistem takıldı sorun yaratmıyor....

bende aynı 2 araba arasında kalmıştım. ben astrayı tercih ettim. ama bana ucuza geliyor diye. golfün son kasası bence gayet güzel ve işçiliğide iyi.

bence astra hb derim...golf ün kasası çok basit geliyo bana...

+100000000000000000000

Astra astra astra :rock

hemde ayni performansi verirken tum rakiplerinden daha az yakiyor..
genelde bilirsiniz alman arabalarina kaba derler..opel'ler oyle degil ama, icine binince apayri bi dunyada hissediyosunuz kendinizi..plastik gorunmuyo heryeri..mesela golf'e binince megane'a binmis gibi hissediyorum, o plastik kaba gorunum...iiyykkkk :hıh:

golf ün şekli yeter ama bu sefer yetmedi işte içerisi çok sade ya 90 lı yılalrın arabası gibi astra biraz daha atik duruyo ama senin içinde karar vermek çok zor sanırım şimdiki araban opel bi vw yemi geçsem diyosundur :)

Ben Astra yı aldığım zamanlarda bi arkadaşımda aynı model golf almıştı..ben şimdi astramın üzerine yaprak düşsün istemezken arkadaş golf ü satıyo...Benzin sarfiyatı yüzünden...Full depo ile 550 km zor gidiyo diyo. Bende onun yalancısıyım....Yinede sen bilirsin

golf mü? astra mı? bir düşüneyim????? tabiki astra bir çok bakımdan önde asaletli araba dış görünüşü bile yeter

Opel alıp opel servisine gitmeyeceksen olur ama gideceksen golf al derim :)
vw servislerininde eksik yanı yok opel servisleriyle yarışırlar:)

bence de astra daha iyi donanım, fiyat,ve kullanım maliyetlerinide iyi hesaplamak lazım almakla bitmiyor çünkü

Geri