Sene 2075 ve astra satildi.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
plakayı 38 CUP 34 al :D şayet sıfır alabiliyorsan.. CUPRA olayı :)
beni gören cupracılar küfür eder be:)) ama 0 almıcam ve kayseride 3 harlı plaka serisi yok

beni gören cupracılar küfür eder be:)) ama 0 almıcam ve kayseride 3 harlı plaka serisi yok

nasıl olmaz ya.. tekirdağlı bi arkadaşım da bizim orada sadece SD plaka veriyorlar işte SF şu ilçenin falan demişti inanmamıştım.. varmış böyle bişey demek..

nasıl olmaz ya.. tekirdağlı bi arkadaşım da bizim orada sadece SD plaka veriyorlar işte SF şu ilçenin falan demişti inanmamıştım.. varmış böyle bişey demek..

taşra burası kardeş:)) ben plaka verdiklerine şükrediyotrum plaka almak için ankaraya istanbula gitmen lazım deseler nolcaktı:))

Bizim burdaki aracların coğu 06 ve 34 plaka olup sonları 38 olduğu için yerli plakaya talep yok o yüzdende 2 harfli plaka bitmedi 38 plakadan cok 06 ve 34 le baslayıp sonu 38 le biten plakalı araclar mevcut

gökhan hayırlısı olsun, sonunda satıldı vay be :):) leon için de güzel seçim diyorum, hangi donanım ve renk var aklında ?

gökhan hayırlısı olsun, sonunda satıldı vay be :):) leon için de güzel seçim diyorum, hangi donanım ve renk var aklında ?

sağol kardeş yaa hayırlısı diyorum ama görüştürüm bi beyaz 1.4 TSI var şuanda..

beyaz ya da siyah olmalı diyecektim önce senden gelsin dedim cevap :) FR tampon yaparsın artık :)

çalışmalarımız var gökhan, seat için de modeller üretirsek FR bunların en başında gelir zaten... :)

Geri