Servis: ESP nedir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan drfrk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Servis: ESP nedir

drfrk link' Alıntı:
sen yetkili bi abiye benziyosun  011zaa
hocam pipolu değilmiş, landirenzo omegas.
Hadi söyle söyle  problemin ne olduğunu söyle  dancee
bendeki  brc pıpolu sıstem taktırdım

nanisa link' Alıntı:
freloka verdığım cevabı okumadın sen galıba.  yetkılımı kahka536 ne yetkılısı  ben sadece uluslararası bır tır soforuyum  hay allah ığılını versın
bak gayet yetkili bi abi çıktın, bi fikrin var çözüme yönelik.   general_Applause
yarın servise bidaha gidecem bu sorunla ilgili, bazı yerlerde çamurluk üstündeki esp sensörlerinden bahsetmişler,onların kontrol edilmesini istiyecem bide senin bahsettiğin bu boruyu kontrol ettireyim, bi adı varmıdır bu borunun? servisteki yeteneksiz yetkililere söylimde bi bakıversinler  thnxx

drfrk link' Alıntı:
bak gayet yetkili bi abi çıktın, bi fikrin var çözüme yönelik.   general_Applause
yarın servise bidaha gidecem bu sorunla ilgili, bazı yerlerde çamurluk üstündeki esp sensörlerinden bahsetmişler,onların kontrol edilmesini istiyecem bide senin bahsettiğin bu boruyu kontrol ettireyim, bi adı varmıdır bu borunun? servisteki yeteneksiz yetkililere söylimde bi bakıversinler  thnxx
bana kalırsa sen ılk once  tüpçüye gıt ve onlara sor bakalım o boruyla bır ışlerı olmuşmu  plastık  ve kıvrımlı bır borudur bu ama ısmını bende bılmmıyorum cunku benımkıne pıpolu takılırken ustundekı standart boru kısa kaldığından kendılerınde orjınalı olduğu ıcın daha uzununu  kesıp koydular

pekı sende esp ışığı yandığı zaman soğutucu pervanesı  hıc devreye gırdımı yanı bunu hıssttınmı

nanisa link' Alıntı:
pekı sende esp ışığı yandığı zaman soğutucu pervanesı  hıc devreye gırdımı yanı bunu hıssttınmı
yok üstad o devreye girmiyor, yani hiç farketmedim. esp arızasıyla birlikte bi titreme geliyor (havale geçiriyor galiba benim araç  :) )

drfrk link' Alıntı:
yok üstad o devreye girmiyor, yani hiç farketmedim. esp arızasıyla birlikte bi titreme geliyor (havale geçiriyor galiba benim araç   :) )
e tamam ışte kendı ağzınla soyluyorsun o tıtreme dedığın fan gereğinden hızlı çalışıyor onu demek ıstedım bırdenbıre  bır uğultu gıbı calışıyor

nanisa link' Alıntı:
e tamam ışte kendı ağzınla soyluyorsun o tıtreme dedığın fan gereğinden hızlı çalışıyor onu demek ıstedım bırdenbıre  bır uğultu gıbı calışıyor
yok hocam o titremeyi motorun kendi yapıyor galiba, fan dediğin radyatörün önündeki 2 fan olsa gerek, onlar çalışmadan titreme oluyor, yarın önce servise gideyim sonra olmadı tüpçüye giderim. çok saol

drfrk link' Alıntı:
yok hocam o titremeyi motorun kendi yapıyor galiba, fan dediğin radyatörün önündeki 2 fan olsa gerek, onlar çalışmadan titreme oluyor, yarın önce servise gideyim sonra olmadı tüpçüye giderim. çok saol
mutlaka haberını bekıyorum bende merak ettım sımdı landırenzounun omegaz sıstemını taktım dedın evo modelını neden taktırmadın pekı

nanisa link' Alıntı:
mutlaka haberını bekıyorum bende merak ettım sımdı landırenzounun omegaz sıstemını taktım dedın evo modelını neden taktırmadın pekı
paramız çıkışmadı aracı sıfır almaya, 2. el aldık aldığımızda üstünde vardı yoksam ben evo takdırmazmıydım  okkk

drfrk link' Alıntı:
paramız çıkışmadı aracı sıfır almaya, 2. el aldık aldığımızda üstünde vardı yoksam ben evo takdırmazmıydım  okkk
al benden de o kadar ben aracı sıfır aldım ama banka kredısıye yanı 4 yıl sonra araç benım olacak  kızgınkırbac sendekı j kasaydı dımı

Geri