sfı calibra efsane c20xe

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TRKANL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TRKANL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
grnt139.jpg
grnt140u.jpg
s5000306.jpg
s5000329.jpg
slalom yarışı ae 86 levın ve calibra
grnt130.jpg
grnt118c.jpg
grnt118c.jpg
ankara drag yarışları
grnt105.jpg
grnt112n.jpg
grnt118c.jpg

Kazasız belasız tesadüfki dün bu aracın ilanını görüp baya beğenmiştim.

şu kasanın güzelliğine bak her yerde her zaman öne çıkar, sabaha kadar uzaktan seyretsem doymam :D maşallah çok güzel kazasız belasız sürüşler arkadaşım ama sanırım satıyorsun keşke satmasan sonra cok arayabilirsin,hayırlısı artık

şu kasanın güzelliğine bak her yerde her zaman öne çıkar, sabaha kadar uzaktan seyretsem doymam :D maşallah çok güzel kazasız belasız sürüşler arkadaşım ama sanırım satıyorsun keşke satmasan sonra cok arayabilirsin,hayırlısı artık

abi bide renk royal yeşili :D maaşallah

ben calıbrayı gectım levın daha cok dıkkatımııı aldıı masallahh :)

arkadaşlar çok teşşekkür ederim dilekleriniz için aynı dilekleri sizin araçlarınız için bnde diliorum:D

valla arayacagımı bılıorum ama bnde 4*4 yada arkadan itiş yapmak istiyorum yani ya 2.5 v6 yada turbo düşünüyorum yoksa f28 şanzıman difransiyel turbo swap derken daha pahalı ya mal oluyo ama bnm aracım kadar temız bulmazssam ustunde oynucam başka çarem yok:D

Geri