SFİ GSİ'mı ?--306 GTİ'mı sizce hangisi....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Harunde
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce pistte 0-400m

• GSİ'mı...

Oy: 78 69.6%
  • GTİ'mı..

Oy: 34 30.4%

• Kullanılan toplam oy
    112
İki arabanın yeri ayrı benim için 306'dan çok emin olduğum için almıştım
birbirine yakın araçlar

Bakma sen ona..şehir içi imkansız:)

İyidir walla napalım ya..uğraşmacalar devam ediyo işte;)

Senden ne var ne yok..yok di mi yaramaz?

Ne olsun okulu bitirdik demir alma zamanı geldi bartından :D
Ben olurumda yaramazlık olmaz mı ufak tefek oluyor tabi :)
Denizliye bir gideyim kendimi bulacam inşallah
ikitane çok yakın arkadaşım 306 gtı aldı inanın masraftan başlarını kaldıramıyolardı yada bizim kısnetimiz öyleymiş o yüzden biraz soğudum gtı dan ama duruşu 10 numara çok spor duruyor ama yine gene herzaman gsı :)

Osman abi bakımlı oldukdan sonra hiç masrafı olmuyor
7 aydır bende 10 lira hortum masrafından başka hiç birşeysi olmadı...

Son düzenleme:
İki arabanın yeri ayrı benim için 306'dan çok emin olduğum için almıştım
birbirine yakın araçlar

Ne olsun okulu bitirdik demir alma zamanı geldi bartından :D
Ben olurumda yaramazlık olmaz mı ufak tefek oluyor tabi :)
Denizliye bir gideyim kendimi bulacam inşallah

Osman abi bakımlı oldukdan sonra hiç masrafı olmuyor
7 aydır bende 10 lira hortum masrafından başka hiç birşeysi olmadı...
BAKIMLIYSA DÜZGÜN KULLAN GENE BİRŞEY OLMAZ HAYIRLISI OLSUN KAZASIZ BELASIZ İNŞALLAH

Valla kardeş sen Kusura bakma ama sen 306 yı yanlış tanımışsın o zaman kızma sakın :D:D 6 ileri olması 167 hp olması bişi deiştirmio ama yiğidide öldür hakkını yeme bari ;) Bence 306 sırf şekil arabası duruşu vs vs çok iii ama yaktıı yakıtın hakkını GSİ gibi vermio bence her açıdan düşünelim :D:D:D Ama şaka tabi bu sakın yanlış anlama ;)
Yok samet kardeş niye yanlış anlayayım estağfurullah:)ben ikisini de kullanmadım.sadece teknik verilere göre yorum yaptım o kadar.siz gsi kullanıcıları olarak daha iyi bilirsiniz özür olsun kardeş:)

bence her ne kadar opelcide olsam 306 alır her türlü. yabana atılcak bir araba deil cünkü

hi

ben her ne kadar opelcide olsam 306 her türlü alır yabana atılcak bi araba deıl

sercan seckin

valla ben astra gsi ile 250 yaparken arkadaşın 306 220 de kaldı kadran zaten 220 imiş :D:D:D:Dadam kıl oldu sattı gitti bmw aldı şimdi ama oda uzunda tırt yetişermiyo..kedinin fare ile oynadığı gibi oynadık...arkadaşın vectra gt var onda lpg var bide oda lpg de tokay cekmiş:D:D:D 6 ileri değildi ama genede 306 gt em olcak 220 de kalacak corsa bin daha iyi

Yok samet kardeş niye yanlış anlayayım estağfurullah:)ben ikisini de kullanmadım.sadece teknik verilere göre yorum yaptım o kadar.siz gsi kullanıcıları olarak daha iyi bilirsiniz özür olsun kardeş:)
Yok baba maksat muhabet olsun gönüller bir olsun :D:D 306 nın 6 da göremediini biz 5 de fazlasıyla görüoduk :D:D

bize 5 ileri yetiyor fazlasına gerek yok zaten 6 ileriyi bizi sevdikleri için koymamışlar sonra uçabiliriz sakat bir olay herzaman her yerde gsı inanın fanatiklik değil kullanan bilir :)

Geri