beyler bir sorum olacak oksijen sensörü ile ilgili vectra a ile astra f ( sfi olacak ) aynı mı bana biri yardım etsin acilll !!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Deniz, S2000 için başta DC Sports ve Skunk2 olmak üzere envayi çeşit parça tedarikçisi var modifikasyon için.İstersen turbo çak, istersen al motoru baştan yarat...Bu yüzden S2000 her daim tutulur.GT'ye kim ne modifikasyon desteği veriyor ki tutsun?
Ermanım Haklısında, Opel ARKAS'a bi git bak o arabanın içine otur diyim sana öleyse..Başka lafım yok..
Evet evet..haklısın..Ben ne yazdığımı unutmuşum senin yazdığından önceDeniz, ben neden tutmayacağını söyledim sadece.
:good: :good: :good:değerli arkadaşlar 5 gün önce şahin parasına calibra sfi aldım hayallerime kavuştum şimdi sorun daha kaç şahin parası harcayacağımda şimdiden baya bi gitti keyfe keder ama bana hak verecegınızı umuyorum otomobıl bır tutku ve yaşam tarzıdır bence sadece ayagımı yerden kessın dıye otomobıl alınmaz hayalındekı makınayı alırsın kac yasında olursa olsun, onunla oynarsın, ona gozun gıbı bakarsın. Çok otomobıl degıstım ama ALLAH kaza bela vermezse calıbranın son sahıbıyım zaten ben de yolu yarıladım sayılır beraber yaslanacagız artık