''SFI'' Sahipleri..

beyler bir sorum olacak oksijen sensörü ile ilgili vectra a ile astra f ( sfi olacak ) aynı mı bana biri yardım etsin acilll !!

Deniz, S2000 için başta DC Sports ve Skunk2 olmak üzere envayi çeşit parça tedarikçisi var modifikasyon için.İstersen turbo çak, istersen al motoru baştan yarat...Bu yüzden S2000 her daim tutulur.GT'ye kim ne modifikasyon desteği veriyor ki tutsun?

Ermanım Haklısında, Opel ARKAS'a bi git bak o arabanın içine otur diyim sana öleyse..Başka lafım yok..;)

siz hala dağılmadınız mı yaaaa. aaa bak polis çagıracam valla. burası oyun alanımı bee :D

Ya byler bırakın gt yide gelelim sfi yaya ya sficılar derneği kurup kuru kuru sohbetmi olur yaw :) ya şu yakışıklı araçlarınızı görelim:good: yanlışsam düzeltin tabi ama benim kafama dediğim daha çok yatıyo:D

değerli arkadaşlar 5 gün önce şahin parasına calibra sfi aldım hayallerime kavuştum şimdi sorun daha kaç şahin parası harcayacağımda şimdiden baya bi gitti keyfe keder ama bana hak verecegınızı umuyorum otomobıl bır tutku ve yaşam tarzıdır bence sadece ayagımı yerden kessın dıye otomobıl alınmaz hayalındekı makınayı alırsın kac yasında olursa olsun, onunla oynarsın, ona gozun gıbı bakarsın. Çok otomobıl degıstım ama ALLAH kaza bela vermezse calıbranın son sahıbıyım zaten ben de yolu yarıladım sayılır beraber yaslanacagız artık :)

cengiz bey aracınız hayırlı olsun çok iyi bi seçim yapmışsınız ve zor bir yol seçmişsiniz ama zevkiniz için olabilecek sıkıntı ve masrafları göze almanızı takdir ediyorum :D o cesareti bir gün ben de yakalicam bitane calibra turbo alıcam :D:D
güle güle binin :D

oooooooooooooo kazan kaynamış yaaa.her rengi var ama sarısı yok kimsede bende dedim sohbete limon olayımm

değerli arkadaşlar 5 gün önce şahin parasına calibra sfi aldım hayallerime kavuştum şimdi sorun daha kaç şahin parası harcayacağımda şimdiden baya bi gitti keyfe keder ama bana hak verecegınızı umuyorum otomobıl bır tutku ve yaşam tarzıdır bence sadece ayagımı yerden kessın dıye otomobıl alınmaz hayalındekı makınayı alırsın kac yasında olursa olsun, onunla oynarsın, ona gozun gıbı bakarsın. Çok otomobıl degıstım ama ALLAH kaza bela vermezse calıbranın son sahıbıyım zaten ben de yolu yarıladım sayılır beraber yaslanacagız artık :)
:good: :good: :good:
Aynen abi düşüncelerimiz aynı okulu bitirip işe girdiğim zaman araba pazarında tek arıcağım 94-95 sfi motorlu astra gsi olacaktır evlenene kadar makinayla uğraşırım artık benimde bölyle bi planım inş. kavuşmak kolay olur millet işe girdimmi sıfır araba alcam der ben ise 94 astra gsi alıcam diyince milletin alay konusu oluyorum ama napacaksın işte dediğiniz gibi araba binmek bir tutkudur;)

Geri