Buraların en büyüğü o bir başka,
hakan abi hakan abi çok yaşaaa
hakan abi hakan abi çok yaşaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cengiz bey aracınız hayırlı olsun çok iyi bi seçim yapmışsınız ve zor bir yol seçmişsiniz ama zevkiniz için olabilecek sıkıntı ve masrafları göze almanızı takdir ediyorum o cesareti bir gün ben de yakalicam bitane calibra turbo alıcam
güle güle binin
teşekkür ederim aslına bakarsanız calibralar o kadar da korkulacak araclar degıl
yalnız bu turbolar ıcın uygun bır yorum olmayabılır cok sorunlu araclarmıs bence gecıkmeden temız bır sfı bul ve al sonra da tadını cıkart trafıktekı farkını kullanınca goreceksın hem surus zevkı hem de gorsellık anlamında bana guven
Hakan abi mükemmelsin saygıyla eğiliyorum
temiz sfi bulmak için biraz gecikilebilir dimi
kısmet bakalım 30-35 bin ytl verip yeni bişey almaktansa, öyle bişey almak daha çekici geliyor, artan paraylada bisürü bakım yapılabilir
Amaa bu GSİ olayı veya Calibra tarzı araçları tamamen kişilerin tutkuları ile alakalı olduğu kanısındayım, Sivasa ziyaretimde Jocco nun aracına binmek nasip oldu bu an o hissi yaşayan biri 2007 model bir araçla Onurun aracını kıyasa bile girmez....