ama Onur'un araba SFİ deilkiiiii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:good: :good: :good:
Aynen abi düşüncelerimiz aynı okulu bitirip işe girdiğim zaman araba pazarında tek arıcağım 94-95 sfi motorlu astra gsi olacaktır evlenene kadar makinayla uğraşırım artık benimde bölyle bi planım inş. kavuşmak kolay olur millet işe girdimmi sıfır araba alcam der ben ise 94 astra gsi alıcam diyince milletin alay konusu oluyorum ama napacaksın işte dediğiniz gibi araba binmek bir tutkudur
ama Onur'un araba SFİ deilkiiiii
gruba +1 yapalım...
sarı astra gsi sfi... 96 model... fb 102...
Dediğin gibi Cengiz abi 94-96 model arası astra gsi okul bitip iş hayatına atılıyım zaten daha çekici geliyo hatta eğer gsi aradığım zaman Deniz veya Onur abinin gsileri ellerinde olursa zaten ikisinede teklif götürürüm zaten ikiside gerçekten çok temiz ve sade araçlar ama malum nakit sıkıntısı... ama cengiz abi öle bi araçla uğraşıp sonra o araca binmesi inan sıfır araba alsan o kadar zevki çıkmazsen milleti boşver kardeşim içinden geldiği gibi davran umarım herşey gönlünce olur
Zaten abi tek temennimiz o inşallah bi buluşma düzenleyip bi rolling düzenleyip video arşivinde sfi club altında bişeyler bekliyoruz zatenmaddi durumum yüzünden satmayı düsünüyordum su anda askıya aldım. işlerim yolunda giderse yalcın abininde yardımlarıyla güzel bir araba olarak tekrar çıkartıcam inşallah..
bu arada grubu kurmanız cok iyi olmus, lazımdı boyle bir grup.
artık sadece gsi'ların olduğu bir toplantı da düzenleriz =)
Cumhur abicim;Mesaj derki
......
Amaa bu GSİ olayı veya Calibra tarzı araçları tamamen....
......
sen bu mesajda SFI nerde okudun ????
Birden bi yanlızlık çektim nedense...