''SFI'' Sahipleri..

bende şöyle soriim hangi yeni de astra sfı ın zevki torku gücü var ?
yapsın üstününü ok de yapmadıkii
deniz sana katılıyorum astra f başka bi dünyaa ama ben opelleri severim hepsini :)
Evet abi f kasa ayrı bi dünya :D hele 2000 devirden sonra topukladıktan sonraki gelen homurtu hasta ediyoyaa inşallah bendede f kasının gsisi olur:rolleyes:

Son düzenleme:
arkadaşlar araçtaki sorunları çözdüm benim dikkatsizliyimdenmiş sen tut hava filitresine giden boru yerinden çık iki gün karanlıkta baktım bugün öğlen ışıkta baktım ve sorunu hallettim hele şükür :)

94 Corsa GSI'yım war benide GSI Team a kabul edermisiniz :D biz sizin (C20XE) ufak kardeşinizim(C16XE) :D

Bende 94 GSİ SFİ var Astra classicII almayı düşünüodum arkadaşın arabayı kullandım vazgeçtim GSİ'la koltuğa yapışmak bir başka oluyo be

dragon kardeş kafanı yorma daha önce kendi sınıfımızla kalktık biz ve fark atarak uzaklaştık biz çocuk deyiliz önümüze gelene drag teklif edelim tutumun ve konuşma şeklin yanlış ;)

Arkadaşlar uzun lafın kısası OPEL olsun BİZİM olsun ... Dimi Yawww.
bırakın ciğeri devlet su işleriiii :) :)

dragon kardeş kafanı yorma daha önce kendi sınıfımızla kalktık biz ve fark atarak uzaklaştık biz çocuk deyiliz önümüze gelene drag teklif edelim tutumun ve konuşma şeklin yanlış ;)

Ne konuşmuşum? Bu forumda başka DRAGON varda benim mi haberim yok!!

Şu Type-R konusunu diyorsan,kimin tutumunun ve konuşma şeklinin yanlış olduğunu belirleyecek durumda değilsin kardeşim..İstediğin kadar Opel'ci olduğunu iddaa et,istediğin kadar iyi araç kullan bu forumun kuralları var ve kurallar herkes için aynı..

Osman, kendinden 5 yaş büyük birine 'kardeş' diye hitap etmendir asıl yanlış olan. Hitaplara biraz daha dikkat edelim. Drag felan önemli değil. Önemli olan seviyedir her zaman bu forumda..

Geri