ilgileriniz ve yardımlarınızdan dolayı çok tesekkür ederim
AYRICA
aracımda çıkardıgı masraflardan dolayı emegi gecenlere tessekkürü borç bilirim
kapagı kalem torna yapan contayı yan sanayininde yanı takan üstüne üstlük tkarken kaydıranlara sonsuz tesekkürler
arkadaşım başına gelenleri biraz okudum canın sıkılmıs ama anlamadığım birseyler var kapağı kalem torna yapan demişsin kapak tornayla işlendiğini ilk defa senden duydum yan sanayinin yanı diye bir contadan bahsetmişsin türkiyede bulabiliceğin en düşük conta elring dir ki elring i ben c20let te taktım sorun yaşamadım contanın yanlış takıldığı gibi kaydırıldığı gibi birseyler söylemişsin kapak contasının yanlış takılabilmesi gibi bir lüksü olmadığını bilmelisin bence ilk önce bunları yazarken kulaktan dolma seylerle hareket etmemelisin sana bu dediklerini kim dedi bilmiyorum ama ben biraz anlatayım kapak işlenirken 25 tarama kafasıyla dik frezede işlenir torna diye birsey olmaz frezede sadece kapağın yüzeyini siler bloga bağlantı yüzeyini yani contanın yanlış takılması mümkün değilderkende silindir blogunu açtığında kapakla birleştiği noktada burclar vardır yani contan o burclara oturur ters düz takılabilme sansı bile yok yerine oturmaz burclardan bence birazdaha araştırmacı ol heleki sfı sahibiysen beni yanlış anlamanı istemem sadece bilgilendirmek istedim