anlatsana bi dinleyelim bakalım nasıl becerdin merak konusu blok patlatma konusunda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biziim sanayidei dükkanda bi c20xe bloğu duruyordu arka taraftaa 2 delik vardı resmini cekseydim keşke
Abi dediğin doğruda g kasa gsiler daha katranda hayrı yok 210 mu 220 mimi ne bi düşün yani benim sedanın göstergei bile 220 tabi böle kıyaslamak yapmak yanlış ama örnek vermek için dedim mesela bi başka örnek f kasa sfi motor 150 bg ken ecotec motorlu gsi 136 bg aynı kasada bile farkediyo ya direk astra h kasa opc alacaksın veya sfi motorlu bir f kasa bulup bineceksin bence masraf çıkarması normal çünkü 96 model olcak hem km fazla olacak hem yaşı ileri olcak mesela aracımı sevmeme rağmen 10 yaşına girecek babama satalım diyorum yani...
Sen daha askerde misin kardeşim yaa?
haklısın sfi motor çok güzel arabada yakışıklı ama sürekli sorun çıkarıyo işte ben opel teknisyeniyim araçla ilgilenecek atölye bile var ama almadım biliyorum alsam ömrümü yer biraz hassasım bide herşeyi batar bana bi elim almanyada bulgaristanda olur parça için
Sürekli sorun çıkarıyor derken? Kronik ne gibi sorunları var acaba? Biraz açıklarsan sevinirim arkadaşım..
ilgileriniz ve yardımlarınızdan dolayı çok tesekkür ederim
AYRICA
aracımda çıkardıgı masraflardan dolayı emegi gecenlere tessekkürü borç bilirim
kapagı kalem torna yapan contayı yan sanayininde yanı takan üstüne üstlük tkarken kaydıranlara sonsuz tesekkürler