shark antenim yapışmadı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emrah64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emrah64

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
i.hizliresim.com
merhaba arkadaşlargecen hafta sonu shark antenimi uyguladım uygulama esnasında anteni o kadar bastırmama ragmen (neredeyse tavan icine cöktü:)) bir tarafı yapıstı diğer tarafı yapışmadı anlam veremedim ama sağa sola oynattıgımda yerinden bile kıpırdamıyor sizce bir tarafının tutmaması sıkıntı yaratırmı ya da ben bu anteni söküp tekrar mı yapıstırsam sökmeye kalksam bunu nasıl cıkartırım cıkartsam boyaya zarar verirmi yardımlarınızı bekliyorum
bu taraf sıfıra sıfır yapışık diğer taraf bombeli bir sekilde acık
[img=800x600]http://u1312.hizliresim.com/1j/y/w0xdn.jpg[/img]

Ynt: shark antenim yapışmadı

Bende Sipariş verdim yakında Gelir Yapıştırma konusunda endişelerim var seninki gibi olursa aklım orda kalırım gözüm sürekli takılır yapışmayan tarafına :(

mrt54 link' Alıntı:
Diğer Tarafın Resmi Yokmu ?
diğer tarafın fotosunu cekmeyi unutmusum benim ufaklık geldi baba şöyle baba böyle derken unutturdu orayı bende cektim zatennetim

Yapışmaya yapışmıştır o ama benim tahminim bant bir tarafa fazla kaymıştır ve diğer tarafın altında küçük bir boşluk kalmıştır o nedenle havadaymış gibi bir görüntü oluşuyordur. Şuan o yerinden bile oynamaz kuvvetli bir yapışkanı var, benim tavsiyem eğer görüntü olarak rahatsızlık verici bir şey yoksa hiç dokunmayın.

kenangokhan link' Alıntı:
Yapışmaya yapışmıştır o ama benim tahminim bant bir tarafa fazla kaymıştır ve diğer tarafın altında küçük bir boşluk kalmıştır o nedenle havadaymış gibi bir görüntü oluşuyordur. Şuan o yerinden bile oynamaz kuvvetli bir yapışkanı var, benim tavsiyem eğer görüntü olarak rahatsızlık verici bir şey yoksa hiç dokunmayın.

Kardeşim O Zaman Takmadan önce Yapıştırıcınında Ortalı Olmasına Dikkat Edicez

cok az bir kayma vardı antane yapıştırıken muhtemelen sizin dediginiz gibi sıfır yapısan yere bakarsak aradaki yapstırıcı görünüyor ama diger bombeli olan tarafta yapısıtırcı görünmüyor cok rahatsız edeci birsey yok ama orası biraz havada duruyo cok dikkatli bakarsan öyle belli oluyor endisem ilerleyen zamanlarda bombeli olan taraf tamamen bırakıpta iyice havalanırsa :) yatıyorum kalkıyorum kafam o bombeli yerde görüntüde problem yok ama beni rahatsız ediyor

Ben de yapıştırırken uğraştım baya. 10 dakika kadar bastırmaya devam ettim ve bir yandan da saç kurutma makinesi ile ısı uyguladım. Sonra bir anda yapıştı ve bastırmaya devam ettim tavanı çöktürmeyecek kadar kuvvet uygulayarak. Daha sonra tamamiyle boşluk kalmadığını farkettim ve 10 dakika daha bastırdım. Problemsiz şekilde kullanıyorum, arada boşluk kaldıysa yıkamada felan içeriye su girer ve yapışkanlığını iyice kaybedebilir.

Konuyla ilgili mesajım ve çektiğim fotoğraflara buradan erişebilirsiniz: http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=9523.msg226303#msg226303

mrt54 link' Alıntı:
Kardeşim O Zaman Takmadan önce Yapıştırıcınında Ortalı Olmasına Dikkat Edicez

Aynen öyle, ilk aldığımda yapıştırıcıyı ben monte etmiştim ayrı geldi. Ancak bir arkadaşım için tekrar sipariş ettim bunda üzerine yapışık ve tam oturmuş bir şekilde geldi.

Emrah64 link' Alıntı:
cok az bir kayma vardı antane yapıştırıken muhtemelen sizin dediginiz gibi sıfır yapısan yere bakarsak aradaki yapstırıcı görünüyor ama diger bombeli olan tarafta yapısıtırcı görünmüyor cok rahatsız edeci birsey yok ama orası biraz havada duruyo cok dikkatli bakarsan öyle belli oluyor endisem ilerleyen zamanlarda bombeli olan taraf tamamen bırakıpta iyice havalanırsa :) yatıyorum kalkıyorum kafam o bombeli yerde görüntüde problem yok ama beni rahatsız ediyor

Bence dert etmeyin kolay kolay çıkacak bir yapışkan değil gönderdikleri ama şiddetli tazyiğe de maruz kalmaması gerekiyor.

Aynen öyle, ilk aldığımda yapıştırıcıyı ben monte etmiştim ayrı geldi. Ancak bir arkadaşım için tekrar sipariş ettim bunda üzerine yapışık ve tam oturmuş bir şekilde geldi.

Bence dert etmeyin kolay kolay çıkacak bir yapışkan değil gönderdikleri ama şiddetli tazyiğe de maruz kalmaması gerekiyor.
bence maruz kalsın cıksın istiyorum yeniden yapıştırayım istiyorum boyaya zarar vermeyecegini bilsem 1 dk durmadan cıkartıp yeniden yapıstıracagım birde bu incelikte cift taraflı yapıskan bulabilicekmiyim o da var

Geri