shark antenim yapışmadı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emrah64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: shark antenim yapışmadı

chiv link' Alıntı:
Ben de yapıştırırken uğraştım baya. 10 dakika kadar bastırmaya devam ettim ve bir yandan da saç kurutma makinesi ile ısı uyguladım. Sonra bir anda yapıştı ve bastırmaya devam ettim tavanı çöktürmeyecek kadar kuvvet uygulayarak. Daha sonra tamamiyle boşluk kalmadığını farkettim ve 10 dakika daha bastırdım. Problemsiz şekilde kullanıyorum, arada boşluk kaldıysa yıkamada felan içeriye su girer ve yapışkanlığını iyice kaybedebilir.

Konuyla ilgili mesajım ve çektiğim fotoğraflara buradan erişebilirsiniz: http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=9523.msg226303#msg226303
sizin yaptıgınızın aynısını bende yaptım ama ben 10 dk falan bastırmadım ama sac kurutma ile uyguladım

ben bunu nasıl sökerim yardımcı olun lütfen

İyi de madem çıksın istiyorsunuz bırakın vadesiyle çıksın, şuan için bir sorun teşkil etmez ki o. Fazla endişeleniyorsunuz

kenangokhan link' Alıntı:
İyi de madem çıksın istiyorsunuz bırakın vadesiyle çıksın, şuan için bir sorun teşkil etmez ki o. Fazla endişeleniyorsunuz
vadesini bekleyin diyorsunuz yani endişem:tam iyice tutmadan cıkartayım tekrar yapıştırayım diyorum artık araca binmeden her defasında bakarım bıraktımı bırakmadımı bırakıncaya kadar kafam ona takılır durur onun icin bir an önce hem ordan cıksın hem kafamdan cıksın :)

İyice Asılsan Sağa Sola Oynata Oynata Çıkmazamı Çıkar Gibime Geliye Tavanı Yerinden Sökecek Hali Yok Ya :D

Sağa Sola Oynata Oynata Güçlü Bi Şekilde Çek Bence Çıkar Sonra Stickeride Uygun Boyaya zarar vermeyen ürünle silerek çıkart

mrt54 link' Alıntı:
İyice Asılsan Sağa Sola Oynata Oynata Çıkmazamı Çıkar Gibime Geliye Tavanı Yerinden Sökecek Hali Yok Ya :D

Sağa Sola Oynata Oynata Güçlü Bi Şekilde Çek Bence Çıkar Sonra Stickeride Uygun Boyaya zarar vermeyen ürünle silerek çıkart
sorun olacagını sanmıyorum ama korkuyorum eski aracım borada bagaj spoyleri vardı o da kenarlarından bırakmıştı onda boyaya falan zarar vermedi ama yapışkanın yeri belli oldu boyay zarar vermeyen hangi bir ürünle cıkartablrim sac kurutmayla ısıta ısıta cıkarsam olurmu acaba

Olmadı yüksek kalan yere ince bir siyah silikon sık Emrahcım. Arabanın tavanını sökmekten daha kolay olabilir. ((:

Ben o yapışkanda 3500 sene falan oraya yapışacak bir potansiyel gördüm çünkü kendim uygularken. Daha arabaya yaklaştırırken bile yapışmaya başlamıştı. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Olmadı yüksek kalan yere ince bir siyah silikon sık Emrahcım. Arabanın tavanını sökmekten daha kolay olabilir. ((:

Ben o yapışkanda 3500 sene falan oraya yapışacak bir potansiyel gördüm çünkü kendim uygularken. Daha arabaya yaklaştırırken bile yapışmaya başlamıştı. ((:
kaportacı bir tanıdıgım var altına slikon gibi bir yapıstırıcı sıkmadıysan getir ben cıkartıvereyim dedim benim amacım cıkartıp yeniden yapıstırmak sevmedim o duruşu:)

Emrah64 link' Alıntı:
kaportacı bir tanıdıgım var altına slikon gibi bir yapıstırıcı sıkmadıysan getir ben cıkartıvereyim dedim benim amacım cıkartıp yeniden yapıstırmak sevmedim o duruşu:)

Ya adam sökerken dikkatli bak, ya da için kaldırmayabilir hiç bakma. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Ya adam sökerken dikkatli bak, ya da için kaldırmayabilir hiç bakma. ((:
abi boyaya zarar verdemeden cıksında nasıl cıkarsa cıksın valla :)

Geri