shark antenim yapışmadı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emrah64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: shark antenim yapışmadı

Emrah64 link' Alıntı:
abi boyaya zarar verdemeden cıksında nasıl cıkarsa cıksın valla :)

Tavanı da sökerse panaromik cam tavan yaptır bari, boşa gitmesin. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Tavanı da sökerse panaromik cam tavan yaptır bari, boşa gitmesin. ((:

:D mantıklı

bencede cok cok mantıklı doğan abi fikirlerine hayranım güldürdün beni ne adamsın sen ya:)

arkadaşlar shark antenimi söktüm zaten tutmamış saga sola oynatırken elimde kalıverdi ya bana gelen 3M bantta sıkıntı vardı (bayatlamış olabilir) ya da aracımda boya koruma vardı onun icin tutmadı üstelik birde ısıtarak yapıştırdım öyle iken tutmamış neyse arkadaşlar elimde carub marka çift yönlü bant var gelen 3M den cok az kalın onunla yapıştırsam acaba anten havada kalmış gibi durur mu ya da önerebileceginiz çift yönlü bant varmı
[img=450x600]http://u1312.hizliresim.com/1j/z/w20vn.jpg[/img]

mrt54 link' Alıntı:
daha önce antenle gelen 3M carub kadar etkili degil bence aksam ikisini test ettim carubun tutuculugu daha iyi onuda birkac kez bşryerlere yapıstırdım cıkardım ama tutuculuk hala carub da yüksekti ilandaki ürünle carubun kalınlıgı aynı sanırım antenle gelen yapıştırıcı inceliginde bulursam daha iyi olacak

Dediğim  Gibi Kardeşim Carub Hakkında Bilgim Yok Ama 3M kendini Kanıtlamış bi marka Ama kalınlık Sıkıntı olabilir ona dikkat et Havada kalmasın benimkide yakında gelir benim araçta siyah harbiden yapamıcam diye tırsıyom :(

mrt54 link' Alıntı:
Dediğim  Gibi Kardeşim Carub Hakkında Bilgim Yok Ama 3M kendini Kanıtlamış bi marka Ama kalınlık Sıkıntı olabilir ona dikkat et Havada kalmasın benimkide yakında gelir benim araçta siyah harbiden yapamıcam diye tırsıyom :(
ben zaten yapacagımdan emin degildim hayırlısıyla başlayalım bakalım şöyle böyle birsekilde uygularım dedim ama ne yaptıysam tutmadı ben bunu aracımdaki boya korumaya baglıyorum sanırım ondan tutmadı ha birde 3M gercekten de 3M kalitesinde degildi

Emrah64 link' Alıntı:
ben zaten yapacagımdan emin degildim hayırlısıyla başlayalım bakalım şöyle böyle birsekilde uygularım dedim ama ne yaptıysam tutmadı ben bunu aracımdaki boya korumaya baglıyorum sanırım ondan tutmadı ha birde 3M gercekten de 3M kalitesinde degildi

Çin'den geliyor aslında dikkatli bakmak lazım. Belki de 3.5M falandır? ((:

Geri