Shell vpower nitro +

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan albertxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Shell vpower nitro +

po yakıtı belki sesli çalıştıryor ama daha uzun km yaptırıyor.

DERSİMLİ link' Alıntı:
birkaçkere test ettik ama bunu doğrulayamadık.
Shell fuel save den daha fazla km yapamadı po dizel. Kayda değer bir fark yok arada menzil olarak.
En az km yaptığım ve beğenmediğim yakıt ise Opet.
Shell in bu yakıtının da isim dışında pek farklı olacağını düşünmüyorum. Ticari açıdan isim değiştiriliyor. Fakat Gtl gerçekten farklı bir yakıt.

sohayli link' Alıntı:
birkaçkere test ettik ama bunu doğrulayamadık.
Shell fuel save den daha fazla km yapamadı po dizel. Kayda değer bir fark yok arada menzil olarak.
En az km yaptığım ve beğenmediğim yakıt ise Opet.
Shell in bu yakıtının da isim dışında pek farklı olacağını düşünmüyorum. Ticari açıdan isim değiştiriliyor. Fakat Gtl gerçekten farklı bir yakıt.

Ben bir dönem arada ikisindende yakıt alıyordum ve hergün büyükçekmeceye gidip geliyorum po'nun daha cimri olduğunu söyleyebilirim tabi bu benim tecrübem.

1.6 atmosferik motorlara da oluyormu nitro?

Normal yakıt isme takılmayın sadece güçlendirilmiş bir teknoloji ve katkı var yani eğer benzinlisi varsa tabi ki olur:)

DERSİMLİ link' Alıntı:

+1 Aynısı dizel Focus um için geçerliydi; üst devirlerde az güç kaybı oluyordu ama biraz daha sessiz ve biraz daha uzun menzilli oluyordu.

Mecbur kalmadıkça SHELL'den başka yerden benzin almıyorum.

Daha ilk defa aldım ve motor sesi gitti podan alınandan şikayetçiydim belki denk gelmişinizdir motor acayip sessizleşti shellden vazgeçmemek lazım kesinlikle :)

bir depo nitro plus aldım motor sesi hakikatten değişti yakıt sarfiyatı için bir şey diyemeyeceğim ortalama tüketimi sıfırladım 48 km yol yaptım şehir içi 8.1

DERSİMLİ link' Alıntı:

POdan iki kere mazot almak zorunda kaldım. Allah bir daha düşürmesin. Araba resmen gitmiyor. Motor traktör gibi calisiyor. Opetin mazotunu ve shell gtli tek geçerim. Dün aksam nitroyu da denemek icin aldım. Depoda 6-7 Lt. Yakıt vardı. Üzerine nitroyu ekledim. Bakalım gtl gibi mı göreceğiz.

Geri