Shell vpower nitro +

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan albertxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Shell vpower nitro +

Perşembe günü depo tamtakırken 50tllik nitro almıştım ve 200km kadar yol yaptım. Pazar günü de 50tllik nitro aldım. Sabahleyin aracı çalıştırdıktan sonra motor sesine özellikle dikkat ettim. Öncesinden bir fark göremedim. Menzil olarak da aynı gibi.

Depoyu fulledim ve yaklaşık 150 km yaptım. Motor sesinde belirgin bir azalma var. Bundan sonra Nitrodan şaşmam.

Bende dün Nitro 97 aldım.

10-15km sonra seste hafif azalma oldu, tüketim de olumlu gibi gibi.

shellin yakitini henuz kullanmadim ama po'nun yakitindan baya memnunum ben hicbir olumsuz yonunu gormedim hatta performans acisindanda guzel ve daha uzun yol gidiyorsunuz :)

Ben de dün nitro ile doldurdum depoyu. Henüz net olarak test etmedim ama diğerlerine göre  daha pahalı, bunu düşünüp kontağı kapatınca araba bariz sessizleşti  005hihih

REC link' Alıntı:
Ben de dün nitro ile doldurdum depoyu. Henüz net olarak test etmedim ama diğerlerine göre  daha pahalı, bunu düşünüp kontağı kapatınca araba bariz sessizleşti  005hihih
Tık yok diyorsun 011zaa

REC link' Alıntı:

greatt greatt greatt

ses için pek bi izlenimim yok henüz ama bana her şeyden önce devirlenmeye etkisi var gibi geliyor

Ynt:

Düşük devirde turbo girmeden önce devirlenmesi harika oldu arabanın.
Ses ise azaldı lakin bir +GTL değil :)

İlk ızlenımım...
Ses azaldı...

bende 2 dir alıyorum. çekişte artış var. gtl de bu kadar fark hissetmemiştim. tavsiye ederim bir deneyin.

Geri