evet şu ESP OFF olayını bizde yapsak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok sağol seninkinede başlayalım artıkBatucum güzel fotoğraflar zaten güzel olmama gibi bir şansı yok shoot my ride sonuçta
Ama bencede renkleri biraz fazlamı açmışlar,benim çekimlerde graffiti vs. kurtarıyordu arka plandada,araba griydi.Şimdi araba kırmızı olunca doğal olarak zaten ön planda oluyor bence biraz daha soft olabilirdi ama çekimler pozlama vs. olarak çok çok başarılı arabanında maşallahı var kazasız belasız
çok sağolun...masallah araba cok guzel kazasız belasız gunlerde kullanın...
teşekküler jant konusunda her kafadan farklı ses çıkıyor ama henüz kafama yatan bir jant bulamadığımda değiştirmemgüzel araba kazasız belasız kullan... jantlara bence hiç dokunma çok güzeller...
teşekkürler... o stickerı isteyen çok hatta baya özel mesaj aldım... reklamcı bir tanıdığımız var onun yanına uğradığımda sorucam yapabiliyorsa yaptırcam...Aracınızın maşallahı var esp off sticker'ını çok beğendim acaba nerede bulabilirim??
en yakın zamanda inşallah bakalım özge'den yılbaşı hediyesi kokuları alıyorum folyoyu siyah yapmak için çıkardım sonra uğraşmadımfeysten bi maşallah çektim buraya koydugunu gormemıstım batu emeğe saygı gönlüne göre yapıyosun çokta guzel oluyo..folyoyu neden cıkardın dıe sormak ıstıyorum o halıde guzeldı ayrıca bu haliyle artık bıan once panjur al burası sanırım migros otopark ?
teşekkürlergusell arac masalllah
saolunLenso'lar ile cok tatli durmus.Masallah.
tavisyeler için teşekkürlerBatucan bu arada yukardaki postlardan birinde tavsiye sormuşsun Aklıma gelen bir iki tavsiyeyi yazayım..
1.Jantlar gerçekten güzel.Lensolardan almayı bende düşünmüştüm,sonra opc aldık gerek kalmadı..Ancak araçta çok fazla siyah-kırmızı kombinasyonu mevcut.Bence jantlar piano black yapılıp kırmızı çerçeve çekilirse bir bütünlük oluşturur diye düşünüyorum.
2. Olarak opc line alabilirsin.Araç yaylı olmasına rağmen marşpiyer vs. olmadığı için yüksek görünüyor..Opc line ile resmen değişiyor araç.
3.Izgarayı değiştirmeni öneririm.Irmscher veya Steinmetz çok yakışır bu araca,çünkü renk kırmızı.
4.Angel falan düşünürsen sakın düşünme derim
5.kazasız belasız sürüşler
saol çok teşekkürler...kazasız belasız kardeşim corsan süper gözüküyor