maş.. gayet sade we hoş olmuş ama biraz daha eklentiler olabilir..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkürler tavsiyeleriniz nedir?maş.. gayet sade we hoş olmuş ama biraz daha eklentiler olabilir..
teşekkürler...Araçta on numara fotolar da :good: güel güle kullan kazasız belasız,
sağol inşallah yakın bir zamanda İstanbul'a gelmeyi düşünüyorum görüşürüz İstanbul ekibiylede..Batu cok gusel olmus arabanda resmlerde, Masallah nazar deymesin...
teşekkürler...ESP off, Fun ON,
özellikle ESP off logosu ve dizaynı çok güzel.
Araba hakkındaki yorumlarada katılıyorum, Kırımızı bir renk arabayı beyeneceğimi hiç ummmazdim.
evet şu an İstanbul'da ekip devam ediyor mu bilmiyorum Umut Berk'e sorarım... benim araba için ilk kurduklarında konuşmuştuk sonra askere gitti geldi çekelim dedi çektikBatucan bu shoot my ride olayı nası oluyo kardeşim ? Sitesinden iletişime geçip, foto çekimine öyle mi geliyolar..
orjinal hallerini bekliyorum bir çekim daha yapçakmış hepsini aynanda vercekmişFoto açıları ve araç cok güzel de,neden HDR kullanma gereği duymuslar merak ediyorum..Gözü cok yoruyor,sade hali daha güzel olurdu..
Kazasız belasız.