Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Estafurullah abi ne demek yardımımız dokunduysa ne mutlu bana... ayrıca abi yeni nesil enjeksiyonlu araçlarda Emisyon sistemlerinde kullanılan bi parça ise kanister( benzin Buharını kullanma) aklıma geldide yazayım dedim..saygılar...
Teşekkürler.Triger sorunum vardıya o senin yazdığın aklıma yattı gergi bilyesini boş zamanımda eskisini bi takıp deneyecem.Hani triger kayık çalışıyor demiştim ya o mesele.
kusura bakma abi orda ustalarım yazmış zaten... umarım sorun hallolur başka sorunlar yada sorunuz varsa abi sorabilirsiniz elimizden geldiğince yardımcı olabiliriz...
abi ben öğrenciyim bu hafta finallirim var ama boş zamanımda her nette olduğum vakit buralardım.. ben olmasam dahi diğer ustalarımız yardımcı olacaklardır...saygılar... ayrıca abi Estafurullah yardımımız dokunduysa ne mutlu bana...
selam arkadaşlar.94 model astra 1.6 si arabamın bana garip gelen bir sorunu var.Yaz aylarında ve sıcak havalarda motor 4-5 saniyede çalışırken Kışın 2 saniye gibi kısa bir sürede çalışıyor.Bunun sebebi ne olabilir.Teşekkürler.