Sıfır Araç Aldım, Bir Kaç Sorum Var...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sinarit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arac siyah oldugu icin boya korumayi mutlaka ama mutlaka yaptirin... ve eger mumkunse en gec 2 yil dolmadan tekrarlayin ;)

o zaman şimdiden başlayıp 6 ayda bir yaptırmak daha akıl işi tabi imkan varsa ama fiyatları bilmiyordum gerçekten farrk varmış sıfır 150 kullanılmış 240 vay be bunlar güncel fiyat demi...

o zaman şimdiden başlayıp 6 ayda bir yaptırmak daha akıl işi tabi imkan varsa ama fiyatları bilmiyordum gerçekten farrk varmış sıfır 150 kullanılmış 240 vay be bunlar güncel fiyat demi...
TAbiki, Sonax ın web sitesinden edindiğim fiyatlar..

öncelikle rodaj her ne kadar yok densede vardır ,en azından 1000 km kadar...
benim golf'ün kitapçığında yazan : Araç ilk 1500 km de alıştırılmalıdır,
ilk 1000 km,
tam gaz verme ,
yüksek devirlerden kaçının,
aracın en yüksek hızının (azami)3/4 'ünü geçmeyin,
römörk takmayın,
1000 ila 1500 km....,
aracınızı yavaş yavaş en yüksek hıza veya en yüksek devir sayılarına çıkarın...
not. aracınızın rodajını uygun bir şekilde yaptınızda hem motorunuzun ömrü artacak ,hemde yağ tüketimi azalacaktır...

kitapçıkta yazanlar aynen bu şekilde..
gelelim boya korumaya ben 3 gün oldu aracı alalı aslında aklımda boya koruma yoktu satıca bayan arkadaşla biraz sohbet vs. arayı yapınca oda bana boya koruma hediye etti:):) daha bayiden çıkmadan boya koruma yapıldı.tavsiye ederim :):):

boya koruma araç yeni alınınca başlar ve imkan varsa hersene yaza girmeden tekrar edilir.
Uygulama da sıfır araçla 2. el araç arasında pasta kullanım farkı var... sıfır araçta pasta kullanılmıyor diye biliyorum.

ilk 1000 kmde de aracın sınırlarını zorlamadan kullanman gerektiğini servisin söylemiş olması gerekir.

Yaz-Kış SONAX'ta yaptırırım

öncelikle rodaj her ne kadar yok densede vardır ,en azından 1000 km kadar...
benim golf'ün kitapçığında yazan : Araç ilk 1500 km de alıştırılmalıdır,
ilk 1000 km,
tam gaz verme ,
yüksek devirlerden kaçının,
aracın en yüksek hızının (azami)3/4 'ünü geçmeyin,
römörk takmayın,
1000 ila 1500 km....,
aracınızı yavaş yavaş en yüksek hıza veya en yüksek devir sayılarına çıkarın...
not. aracınızın rodajını uygun bir şekilde yaptınızda hem motorunuzun ömrü artacak ,hemde yağ tüketimi azalacaktır...

kitapçıkta yazanlar aynen bu şekilde..
gelelim boya korumaya ben 3 gün oldu aracı alalı aslında aklımda boya koruma yoktu satıca bayan arkadaşla biraz sohbet vs. arayı yapınca oda bana boya koruma hediye etti:):) daha bayiden çıkmadan boya koruma yapıldı.tavsiye ederim :):):
Erkan kardeşim şanslıymışsın ;)

boya koruma araç yeni alınınca başlar ve imkan varsa hersene yaza girmeden tekrar edilir.
Uygulama da sıfır araçla 2. el araç arasında pasta kullanım farkı var... sıfır araçta pasta kullanılmıyor diye biliyorum.

ilk 1000 kmde de aracın sınırlarını zorlamadan kullanman gerektiğini servisin söylemiş olması gerekir.

Araç tesliminde böyle bir şey söylemediler, ilginiz için teşekkürler...

Geri