Merhabalar, herkese tüm değerli yorumları için teşekkür ederim. Aile avukatımızın yönlendirmesiyle kapının hasarlı ve işlemli olduğunun anlaşıldığı günün ertesinde noterden ihtarname gönderdik. Bugün Opel Türkiye müşteri hizmetlerinden aradılar artık konunun hukuk işleri departmanınca incelendiğini Opel Türkiye müşteri hizmetleri departmanının konu hakkında artık yardımcı olamayacaklarını, konu hakkında tarafımızla resmi yazışmalar yapılacağını ve artık muhatabımızın Opel Beyaz olduğunu ilettiler. Opel Beyaz 'dan da arayarak haftaya pazartesi günü bölge müdürlerinin konuyu incelemek üzere bayiye geleceğini ve benide davet ettiklerini aracı bizzat bölge müdürünün inceleyerek raporlayacağını ilettiler. Benim anlamadığım aracın kapısının işlemli olduğu kabul ediliyor ama halen raporlama, araştırma vs bir takım prosedür ve bürokrasi ile müşterisini uğraştırıp mağdur etmeye devam ediyorlar. Umarım para iadesi yaparlarda Opel 'den kurtulurum bir daha da kapısının önünden bile geçmem. Defalarca Opel Beyaz 'a ve Opel Türkiye 'ye benim mağduriyetimin giderilmesini ve sonrasında Opelin bu durumu kendi içinde çözümleyerek sorumluları hakkında gerekli işlemi yapmasını ilettim ancak bana "haklısınız fakat prosedür böyle işlemiyor ne yazık ki" diye cevap veriyorlar. Aracı ben kapalı garaja çektim bekletiyorum bu süreçte ufak bile olsa bir kaza yaşasak araç elimizde kalmış olacak. Sanırım bu olay mahkemede sonuçlanacak gibi gözüküyor. Ben ayrıca dün Opelin uluslararası genel müdürlüğünde ki tüm üst yönetime ve müşteri ilişkilerine mail ile bilgilendirme yaptım, dikkate alacaklar mı çok merak ediyorum. Değerli forum üyelerimizi yine süreçten bilgilendireceğim. Tekrar teşekkürlerimi sunarım. Selam ve saygılarımla.
Ben tüm bu prosedürlerin, tırnak içinde büroksainin falan iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki kocaman bir özel kurumdan bahsediyoruz. Devlet kurumu olsa anlarım. Eğer gerçekten müşteri tarafından düşünseler ki empati yapıyorum, ben Opelin en üst düzey yöneticisi olsam veya inisiyatif alabilen bir yöneticisi olsam bugün sizi arar birebir özür diler sorununuz en kısa sürede çözerim. Böyle laflar bir müşteri için tam bir hayal kırıklığı bence. Burada okuduklarımız beni bir Opel araç sahibi olarak çok üzüyor gerçekten.