Ceed in markası Kia olmasa kesin ceed derdim, biraz inceledim, tasarımda aşmışlar kendilerini. Zor bir karar, 2. eli düşünüp Opel alırdım akıllıca olurdu. Daha en az 4-5 sene Sedan kasa çıkartmaz tahminimce.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ceed in markası Kia olmasa kesin ceed derdim, biraz inceledim, tasarımda aşmışlar kendilerini. Zor bir karar, 2. eli düşünüp Opel alırdım akıllıca olurdu. Daha en az 4-5 sene Sedan kasa çıkartmaz tahminimce.
kia lar piyasasını arttırıyor...makina elektronik olarak problemsiz bir araçtır..
ama yol tutuş bakımından biraz hesapsız gelir hep bana..
ben chevrolete'de bakmanızı öneririm artık opel'in aynısı sayılır insigniaya karşılık dizel cruze var sizin dediğiniz astra fiyatına, astraya karşılık aveosu var dizel en fullu 45bin tlyi bulmuyor euroncapte 5 yıldız 8 hava yastığıda cabası...
Aslında benimde ilk tercihlerimin arasında dizel bir araç ama dizel araç hiç kullanmadım. Korkmuyorum desem yalan olur. Birde bakımları filan yüksek fiyatlara geliyor diye biliyorum. Her ustaya da emanet edilmez sanırım. Ya değilse LPG filan kullana kadar dizel bir araç her zaman artı.
Bende sürekli araç arayışı içindeyim. Hayatımda sürekli olarak benzinli araçlara bindim. Bir kere tül kullanayım dedim oda canıma okudu. Şimdi ise bende benzinli aklı başında araçlara bakınmaktayım ceed hoşuma gitti ilk baktım araçların arasında idi. Birde hundai araçlara baktım. Onlar da güzel. Daha LPG ile araç kullanacağımı sanmam. Burada bu konu hakkında bir çok konuyu okudum. Bakalım kısmet. Eğer alma şansım olursa dizel yok alamaz isem son karar olarak yeni i20 ye karar kılmış gibiyim. Normal de 33000TL olan araç bana 21 TL geliyor. ÖTV indiriminden sonra.