sıfır araçta boya sorunu olabilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Naim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kaza olupda boyandıysa yada orjinal olupda ilerde satarken sıkıntı olurmu bilmem.Ancak şöyle bir durum var bazen fabrikada parçalar boyadan çıkınca montaj bandına gitmeden önce 1-2 aşamada kontrol edilir özellikle çapaklanma varmı diye bu tip durumlarda parça kusurlu kısım temizlenip tekrardan boyanır.Buda mikron seviyesisini yükseltir.Böyle bi durum varsa tespit edilirse karar arkadaşın ama bence çok önemli birşey değil

bana servisin dediği kaputta fabrikasyon olarak micron fazlalıkları var diyor ama ben cahil adamım ben bunu satarken kime nasıl bir şekilde anlatacagım kaputta fazla micron olayını ;)
ya birde pişkin bir şekilde bu şans işi demek nedemek bunuda anlamış degilim ?

kaputta boya olduğunu ben anladıktan sonra ikinci el birimine götürdüm satacağım diye araca bakmadan 30000 tl fiyat verdi araca baktı ben söylemeden aracta boya olduğunu söyledi ve aracın fiyatını ayak üstü aracın fiyatını 2000 tl kırdı. eyvallah kardeş dedim dedim ve solugu hasar servisinde aldım aracı incelemek için boya kaporta birimine götürdüler aracta boya oldugunu soyledile ve kaputta iki kat boya atıldıgını belirttiler. boyanın olduğuna dair belge istedim bana belge yerine bütün parcaların orjinal olduguna dair alakasız belge verdiler. :sopa:

mahkemeye verin bir an önce astra parası alırsınız faiziyle zartıyla zurtuyla...

Siz o araca sıfır km hatasız araç parası verdiyseniz tamda öyle bir araba almak en doğal hakkınız.

Teslim almadan önce sizin '' Ya benim param çıkışmadı bin lira az versem olur mu'' demeniz gibi birşey.

aracı alalı 9 gün oldu bugun huylandım bi boya degerlerine cihaz ile bakıyım dedim aracın kaput harıcınde 80 - 95 micron arasında degişiyor yanlız kaputta 140 - 190 micron arasında degişiyor.
Aldıgım yere götürdür aracımı hasar birimden bir bey ile aracın kontrolunu yaptırdık ustalar geldi baktılar kaput orjinal diyorlar fakat biraz micronları fazla cıkıyor diyorlar :)
tamam fazla cıkıyor ise bana yazı bir kagıt verin dedim bu aracın kaputunda boya olduguna dair beni bayının müsteri hizmetlerine yonlendirdiler orda bu itirazın opel merkezi yapmamı gerektigini söylediler bende bugun aradım opel merkezi bana iki gün içerisinde geri dönüş yapacaklarmış sözde

bendede oldu sıfır aldım değişen boya yok ama kalın atılmış boya satarkende baktılar servisde boya yok kalın atılmış dediler bi sıkıntı olmaz

Geri