Sigarayi Birakiyoruuum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tebriklerrrr haaaa gayyret olacak inşallah:) toprağım...
sigara aklına gelince her zaman sigaranın sana verebilecek en kötü şeyi düşün o zaman gerçekten başarılı olursun ve en önemlisi irade meselesi...
üç yıl geçti bırakalı,yanımda biri içsin acayip tiksiniyorum...

tebriklerrrr haaaa gayyret olacak inşallah:) toprağım...
sigara aklına gelince her zaman sigaranın sana verebilecek en kötü şeyi düşün o zaman gerçekten başarılı olursun ve en önemlisi irade meselesi...
üç yıl geçti bırakalı,yanımda biri içsin acayip tiksiniyorum...

Valla bu hafta geciyor sanirim olacak, bu arada dun 1 sigara yaktin bakalim ne olacak diye, gerci ilk basta tiksindim ama sonra tekrar hosuma gitti ama sigarayi hemen sondurdum demek istegim henuz sonmemis.

senin adına sevindim.ilk 1 ay cok önemli diye biliyorum.sonrası yavas yavas sigara bilinc altından cıkıyormus

ooo hadi iyi bakalım hayırlı olsun :)

OLDU OLDU GIBIII. Hala icme hevesi var ama, neyse gececektir insallah.

OLDU OLDU GIBIII. Hala icme hevesi var ama, neyse gececektir insallah.
15 gün sonra ne istek kalır ne birşey ilk 15 gün çok zorluyor, aşırı olumsuz travma yapmazsa yani aftlar,yaralar... vs cıkmazsa ağzında ve vücüdunda bir daha da içme lütfen ben 8 ay bırakmıştım müsbet değişiklikleri anlatamam ama maalesef bende cok olumsuz etkileri oldu ve tekrar basladım ustelik doktor tavsıyesı ıle umarım sen basarırsın aslında isteyince oluyor

Tebrikler arkadaşım inşallah bir daha o mereti ağzına almazsın.. Ben Şimdiye Kadar hiç içmedim ama ne kadar kötü bişey olduğunu da bilmek için içmek gerekli değil tekrar tebrik ederimm...

Geri