silecekler.

Ynt: silecekler.

bu bir özellik değil bence bu güne kadar hiç bir marka araçta ve hiçbir yağmur sensöründe böyle birşey görmedim. sanki programlamayla ilgili bir sıkıntı gibi geldi bana bilemiyorum aklımada başka birşey gelmiyor ve rahatsız edici bir durum, tam silecekleri kapanıyor siz yola bakarken 3 saniye sonra silecek hop çöküyor aşşağı doğru tuhaf.

hepsinde öyle hazırda bekleme...

bahadircakir link' Alıntı:
hepsinde öyle hazırda bekleme...

Ha şimdi çalıştım ha şimdi çalışıcam gerginliği. ((:

bukadar gerginliğe ne gerek var sanki damla düştümü çalışırsın bu kadar steres niye?  kahka536

DSG bizim silecekler çift kavramalı ikinci çalışma hazırda bekliyo  :D  :D

Arkadaşlar bu durum bende de var  :) Bir de benim silecekler bir süredir çok gıcırdama (silerken ses çıkarıyor) yapıyor  :( Sizin araçlarda da oluyormu? ve bir çözümü var mı? ևok canımı sıkmaya başladı  :(

mertandur link' Alıntı:
Arkadaşlar bu durum bende de var  :) Bir de benim silecekler bir süredir çok gıcırdama (silerken ses çıkarıyor) yapıyor  :( Sizin araçlarda da oluyormu? ve bir çözümü var mı? ևok canımı sıkmaya başladı  :(
Benimki sadece yüksek süratlerde herkesteki fantazi sesleri çıkartıyor o kadar. (:

Sizin silecekler yıpranmış olabilir mi?

gıcırtı derken cam çok ıslak değilse yapar ama normal yağışta yapmaması gerekiyor.

cam çok soğuksa ilk başlarda sürtünmeden dolayı gıcırta yapar.Fanı devreye sokup camın ısınmasını sağlayınce kasildiğini göreceksiniz.

Geri