silencer egzost

nightboy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar internette otto ve dier markalardan silencerlı egzoslar gördüm bunlardan hangisi iyidir ve polisler bunlarda silencerı taktığımızda birşey diyebiliyor mu?

Fiyat olarakta en uygun egsozlardan biri otto b araça göre ses olayıda değişiyor tabiki tok ses alırsın die düşünüyorum.yanlız silencer birebir sesi kesmiyor.

Otto Slushcut'ı 1 senedir kullanıyorum, hiç silencer takmadım, kimsede durdurmadı, yeterki orta susturcuyu elleme... Rolantide ve 3000devirde cok tok sesi var, tavsiye ederim...

bende orta egzost yok ve son susturucu yed performans süper sesi var özellikle soğukken ama işte polislerle başı belaya sokacak yakında

başka yorum olan :D

amacc ses mii goruntu mu oerformansıı bilmem ama

sesse tamam canın istedigi zman ses var istmedigin zman yok eskilerdenn sahinlere icten vanalıı gibi hic olmazsa seyir halindeyken degisiyorduu

performans kullanan arkadasımdan aldıgım habere gore egemen birak + 3 5 ii yerinde kalsa daha ii - 3 - 5 diyor tavsiye etmiyorduu

bence hiç bulaşmayın arkadaşlar egzos işine çünkü bendede vardı silencerli ama polis cevirmesinde arabamı bağlatılar 1 hafta otoparkda kalıyor araç çok büyükde cezası var yeniden muayene falan oluyor çok başım ağrıdı bir ses uğruna değmez

bence hiç bulaşmayın arkadaşlar egzos işine çünkü bendede vardı silencerli ama polis cevirmesinde arabamı bağlatılar 1 hafta otoparkda kalıyor araç çok büyükde cezası var yeniden muayene falan oluyor çok başım ağrıdı bir ses uğruna değmez

senin aracı sadece sesten mi bağladılar :D

Geri