Silindir kapak contası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ENGİN42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ENGİN42

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar iyi akşamlar arabam 1999 model opel omega 3.0 V6 aracımda bulamadığım bir su eksiltmesi var en son çare silindir kapak contasının değişimi olacak gibi yanlız benim merak ettiğim yedek parçacı silindir kapak contası için 2.5,2.6,3,0,3.2 farketmez dedi aynı conta olurmu arabadaki basınç aynımı yardımcı olursanız sevinirim iyi günleriniz olsun

Engin Bey,
Hacim uyuşmazlığı olan motora nasıl aynı conta uyum sağlayacak??? biri 2500Cm2
diğeri 2600cm2 bir diğeri 3200cm2 seninki 3000cm2???
uyacağını sanmıyorum...

Piston çapı değişikse conta aynı olamaz!

2.5 ile 3.0 çap aynı biliyorum, sadece piston ve kol kısa diye aklımda kalmış. Arkadaş aracını 3.0 a çevirdiğinden hatırlıyorum. Dolayısı ile contanın aynı olma ihtimali var.

O halde aynı olma ihtimali var. Fakat kapak taşlatırsanız farklı kalınlık takın contayı. Sökmüşken hatta mümkünse bir kapakçı görsün yüzeyi atmış olabilir. Bu durumda taşlama isteyebilir.

Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar anlaşılan 2.5 3.0 farketmiyor gibi birde bu contanın iyisi kötüsü marka olarak bilen arkadaş varsa yardımlarının bekliyorum iyi günleriniz olsun

öncelikle geçmiş olsun.
aracınızdaki su eksiltmesinden dolayı sadece conta değiştirmeyi mi düşünüyorsunuz. inşallah bu şekilde hallolur sorununuz. ancaak silindir kapağınızın da bi kapakçı tarafından gözden geçirtmenizde fayda olduğunu düşünüyorum. Mazallah çatlak falan olabilir. (İnşallah değildir.) sonra tekrar uğraşmayasınız.

Engin Bey, yağ soğutucusu varsa aracınızda ki sanırım vardır, olağan şüphelidir.

araba su eksiltiyor bezdim artık

99 model corsa 1,4 16v lpg ruhsata işli alimunyum jant gri renkli tekerler çok iyi durumda egzoz sistemi yeni yağı vs hepsi değişti.aküsü falan yeni 130.bin küsürde içi falan temiz kliması var bakımını yaptırdım trigeri vs yeni değişmiş kazası belası muayenesi yeni 2014 eylül e kadar borcu harcı hilesi hurdası yok .

tek suçu güneş yanığı var .tepesinde o kadar onuda boyatacam.millet kıl problem çıkarmasınlar boyatmadan önce fotoğrafını çekecem.birde satmadan önce iç dış komple yıkatırım alan adam temiz arabaya binsin

araba su eksiltiyor çözemediler satıp kurtulacağım

bunu galeriye bıraksam kaça gider.

yada kendim satarım kendim istanbuldayım ilgilenemiyorum araba izmirde.istanbula getirip satamam izmirdede satacak vaktim yok

Son düzenleme:
Geri