- Konuyu Başlatan
Silindir kapak contası 2.5 ile aynı değilmiş arkadaşlar benim pistonlar 4mm daha büyük yanipiston yerleri olmuyor diğer bütün delikler tutuyor bilginize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen dediğin gibi arabayı sıkıştırınca daha çok eksiltiyor kışın egzoz fırıncı bacası gibi buhar çıkarıyor.silindir kapak contası seyir halindeyken kırılırsa masrafım ne olur?
benimkinin üfleme devresi bozuldu opellerde kronikmiş onu yeni değiştirdim.klima rezistantı mı kalorifer resistanstı öyle birşey .baya bir uzun sürdü değişimi
klima kapalıyken de hafiften bir soğuk üflemesi var.acaba seyir halindeyken mi giriyor dedim.kenara çektim rüzgarsız bir yerde baktım soğuk üflüyor ya klima gizli gizli çalışıyor yada dediğiniz gibi üst kapak contam çatlak.ama bu resistant değişmeden öncede benimkinin egzozsu fırıncı bacası gibiydi.
usta yakıtı çok iyi yaktığını motorun mükemmel durumda olduğunu söyledi .buharın kondens suyundan olduğunu söyledi.aklıma takılan ben 0 arabalarda böyle birşey görmüyoum herkesin arabası bozuk benimki sağlam ? gittiğimde opelin özel servisi iyi bir yer hani.
motor üst kapak contası yada üst kapakta sorun olsaymış suya yağ karıştırırmış.zaten hararet yapar 1 km bile gidemezmişim.
sizin dediğiniz ahtapot hortum mu.örümcek diye birşey duymadım.ahtapot hortumsa birde onu değiştireyim.