Şimdi senden vaz mı geçmeli???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vay be Serhan.. İçin ne kadar doluymuş.. Bak bu durumda sana tavsiye RESET atacaksın hafızasana. Reset attıktan sonra ilk açılışta bellekten istemediğin bilgileri sileceksin ve o kişi ile ilgili duygusal olayları bir köşeye atacaksın. Yaşama bakacaksın.. Limandan ayrılırken arkana bakmak yerine, gideceğin limandaki yaşayacaklarını hayal edeceksin.. Kendine hemen bir liman bul..
abicim nereye siliyosun yaaa. kolaymı öyle olmuyo işte serhan akşam bi bulaşakda kafaları çekek bari aynı dertden yananlardan biriyim :cry: sağa bakıyon onu görüyon sola bakıyon onu görüyon gözlerini kapatıyorsun yine görüyorsun. zor zor zor hemde çokkkk

Ankara team oldugu gibi böylemiki acep:)

abicim nereye siliyosun yaaa.

Kadir ben siliyorum walla.. yoksa hayat çekilmiyor.. hele yalnız yaşıyorsan..

Ama zor. gerçekten zor. Allah kimseyi sevda acısıyla imtahan etmesin...çok zor.. Yaşayan bilir.

walla en iisi değişik bişiler yapmak. iyi geliyo insana. bi istanbul yaptım denize karşı şöyleee offf biras kafayı dağıtınca biras bişiler düzeliyo gibi geri döndüğünde

bende erciyese cıktım:pon:

ama gene aynı....

aşk acısı çok zor ve kötü bişi.... yaşayan bilir....

Kaderde senden ayrı düşmekte varmış
Doğrusu bunu hiç düşünmemiştim
Seni tanımadan önce hele böyle delice sevmeden
Yalnızlık güzeldir diyordum.
Şimdi ise al başını kaç bu şehirden diyorum
Ufukta bir çizgi gibi gördügün daglara kaç
Rüzgarın meltem kokularını taşıdıgı denizlere git
Git gidebildigin yere git diyorum

Yinede dayanmaya çalışıyorum işte

Bir kır çiçegi koparıyorum gözlerine benzeyen
Gökyüzündeki yıldızlara sesleniyorum sevgilim diye
Rüzgar güzel bir koku getirmişse saçlarını okşayıp
Getirmiştir diye avunurum
Yaşamak seninle başka bir zamanda
Her şeyden önce sen elbette sen mutlaka sen
İster uzaklarda ol ister yanı başımda dur
Yeterki sen ol

Bu zaman dilimi içinde ben olmasamda olur.

benim düşüncelerim..

yahu bu aşk meşk işleri zor işler ama benim hayattan ögrendiğim en önemli şeylerden biridir şerre şer ile hayra hayır ile gideceksin şimdi bu farklı yerlerede çekile bilir ama bakıp düşüneceksin iki uçu pis sopa ortasından tutmakta olmuyor ne yapıcan ortadan kırıp elde ettigin iki temiz uçtan birini seçip tutucan ..

bu tip durumlarda en güzel yol aynı yerde olmamaya yani görüp duymamaya özen göstermek zira gözden uzak olan gönüldende uzak olurmuş

yarayı kanatmaya gerek yok yak bi sıgara dön arkanı ve git kendi mutluğun için başkalarını mutsuz etmek hoş olmaz .

aşık olmak ve bu ilişkiyi bi ömür aşkla sürdürmek sanaat işidir .hemde çok zor bi sanaat . siz sanatkarmısınız.
önce bundan emin olun evlilikten 6 ay sonra hiç bir heycanı kalmaya bilir böyle büyük gördügünüz bir aşkın.

SABREDİN VE BEKLEYİN ALLAH cc KİMİ EMRETTİYSE O ELBET BİRGÜN SİZİN OLACAKTIR ..

keşke dedğin gibi olsa ... elimde olsa nefret ederdim

biri eğer bir bebeğin oyuncağını elinden alırsa bebek ağlar zırlamaya başlar.bebeğin ağlamaması ve oyuncağını unutması için başka oyuncaklar gösterir veririz.ilk oyuncak elinden alınmıştır çünkü bizler bilirizki o oyuncak bebeğin oynayamayacağı kadar tehlikelidir.onun için en hayırlısı diğer oyuncakla olmasıdır...

bebek=biz erkekler
oyuncak=kızlar
verilen yeni oyuncak=yeni sevgililer

bu senaryoyu ben yazdım hiç aklımdan çıkarmam.(not bayan üyeler alınmasın oyuncak sadece bir teşbihtir.aslında oyalanan sadece yüreklerimizdir...)

SERHAN UNUT ONU!!!

Geri