Şimdi senden vaz mı geçmeli???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
onu tekrar kazanma ihtimalin varsa elinden geleni yapmalısın "delikanlılıktan çıkmamak şartıyla" eğer hiç ihtimal yoksa aklından çıkarmanın en iyi yolu arkadaşlarınla daha sık görüş ve daha çok vakit geçir, bu gibi durumlarda insan kendini dünyadan soyutluyor ozamanda daha çok acı çekiyorsun, sanki hiç unutamayacakmışsın gibi hissediyorsun, keşke bigisayar gibi beynime reset atabilsem diye düşünürsun. ama zaman geçer unutulur.

'' Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek, ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek... Beni bırakıp gitsende seni unuturum sanma, zaman alışmayı öğretir belki ama unutmayı asla ...'' demişler...

Bu iş delikanlılık filan dinlemez...Ben ne delikanlılar gördüm....Eğer yürekten sevmişsen, istediğin kadar unuttum de...Yüzyıl, binyıl geçse de unutamazsın..Yüzlerce insanla birlikte olsanda, her birini sevsen, her biri seni sevse de unutamazsın..Sadece kendini kandırırsın...

Unutmak kolay olsa, çoktan unuturdum...
Boşvermek kolay olsa, gönlümü avuturdum....

Kendimi unuttum, unutuldum da,
Bir seni benim gibi unutabilsem...

Yangına körükle gitmek istemiyorum ama bu konuyu fazla hafife almamak gerek diye düşünüyorum....Haksız mıyım ?

ya beni bilirler herkeze güler yüzlüyümdür.İçimdeki fırtınayı dışarıya rüzgar olarak gösteririm.Ama bi yere kadar artık bıktım bittiğim an bu oldu hani derler ya boğazımda kaldı diye sensiz yemek.Onun nasıl olduğunu merak ederdim.Haberi yemek yerken aldım ve inanın yemek boğazımdan geçmedi.Boğuluyodum.Anladım ki ben yenilmişim o an haberim yok :(:(:(:(:(

Serhan imzana bakk..YA imzanda yazdığın doğru değil, ya düşüncelerin. çelişiyorsun kendinle..İmzan çok şey anlatıyor..

Serhan imzana bakk..YA imzanda yazdığın doğru değil, ya düşüncelerin. çelişiyorsun kendinle..İmzan çok şey anlatıyor..
sence bunu tecrübeli olduğum için yazmış olabilir miyim aynı şey başkasının başına gelmesin diye :(ben sevildiğimi bilmeden sevdiğim için böyle oldum;)

Serhan kardeşim elimizden gelen bişey olursa çekinmeden söyleyebilirsin, biliyosun değil mi ?

Aşk acısını iyi bilirim...Sevenin halinden sevenler anlar....

SAOLUN abi...

serhan abi zor bi durum kendimden biliyorum anlattıkların birebir aynı haberini almamız bile..neler yapmadım bir an unutabilmek için. anlatsam kötü örnek teşkil ediyorsun diye tepki gösterirler:o.çivi çiviyi söker mi ? dedim olmadı daha beter oldu.abi eğer kendin bir çıkış bulursan bizede anlat..

yüzünü doğru tarafa dönersen çıkışa ulaşırsın unutma..elinden geleni yaptığına inanıyorsan ipleri kadere teslim et..derdi veren sabrını da verir merak etme ve kendi içinde yaşa bazen sessizlik en büyük haykırış sabırda en büyük dua olur..

yüzünü doğru tarafa dönersen çıkışa ulaşırsın unutma..elinden geleni yaptığına inanıyorsan ipleri kadere teslim et..derdi veren sabrını da verir merak etme ve kendi içinde yaşa bazen sessizlik en büyük haykırış sabırda en büyük dua olur..
ELİMDEN GELENİ YAPTIMA İNANIYORUM:( :(

arkadaşlar bide bu video vardı konuya yakın. HAKAN PEKER - KOLAY MI UNUTMAK
http://www.youtube.com/watch?v=AOdl3ggJ18E

Geri