onu tekrar kazanma ihtimalin varsa elinden geleni yapmalısın "delikanlılıktan çıkmamak şartıyla" eğer hiç ihtimal yoksa aklından çıkarmanın en iyi yolu arkadaşlarınla daha sık görüş ve daha çok vakit geçir, bu gibi durumlarda insan kendini dünyadan soyutluyor ozamanda daha çok acı çekiyorsun, sanki hiç unutamayacakmışsın gibi hissediyorsun, keşke bigisayar gibi beynime reset atabilsem diye düşünürsun. ama zaman geçer unutulur.
'' Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek, ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek... Beni bırakıp gitsende seni unuturum sanma, zaman alışmayı öğretir belki ama unutmayı asla ...'' demişler...
Bu iş delikanlılık filan dinlemez...Ben ne delikanlılar gördüm....Eğer yürekten sevmişsen, istediğin kadar unuttum de...Yüzyıl, binyıl geçse de unutamazsın..Yüzlerce insanla birlikte olsanda, her birini sevsen, her biri seni sevse de unutamazsın..Sadece kendini kandırırsın...
Unutmak kolay olsa, çoktan unuturdum...
Boşvermek kolay olsa, gönlümü avuturdum....
Kendimi unuttum, unutuldum da,
Bir seni benim gibi unutabilsem...
Yangına körükle gitmek istemiyorum ama bu konuyu fazla hafife almamak gerek diye düşünüyorum....Haksız mıyım ?