Ynt: Şimdiki aklım olsa astra yerine şunu alırdım dediğiniz araç var mıdır
afl olaydı iyiydi
afl olaydı iyiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jetta'nında astradan sertlik konusunda kalır yanı yok. İç mekanı da çeyiz sandığı gibi albenisiz bir araç.orası ayrı zevk meselesi..ahmetkan link' Alıntı:Aklım olsa değil de param olsaydı eğer VW jetta ya da passat 1.6 TDI HIGH line alirdim. Eski bir Bora kullanıcı olarak bu araba gerçekten sert. Her çukuru hissediyorsun. Alışma safasindayim hala. İnsan herşeye alışır değiştirme imkÖ¢nı yoksa daha hızlı alışır
1.4 alsaydın, bu sefer de biraz daha zorlayıp cosmo alsaydım derdin, cosmo alsaydın, biraz daha zorlayıp navi ve sunroof olsaydı derdin, bunlar da olsaydı sportun direksiyonu, koltuğu jantı daha güzel sport olaydı derdin, sport olsaydı+ still pakey olaydı derdin, sport+still paket olsaydı keşke AFL olsaydı derdin, AFL olsaydı ekran üçlü olsa iyi olurdu derdin. B.sayar ekranı üçlü olsa acaba Golf Highline mi alsaydım derdin. Golf olaydı A3 neden almadım derdin. A3 olsaydı neden mercedes değil derdin. Dolayısıyla, velhasılı kelam, işin özü, demem o ki; [size=10pt][size=10pt]tadını çıkar aracının.[/size][/size] okkkmertk link' Alıntı:Aracım 1.6 edition ama kendimi zorlayıp borç harç 1.4 turbo alsaydım daha güzel olurdu diye düşünüyorum
Hocam denklemin son satırları kafamı çok karıştırdı acaba araba almayıp, ev mi alsaydık ? Daha basit bir denklem olur, götürmez getirirdi sürekliharunhoca link' Alıntı:1.4 alsaydın, bu sefer de biraz daha zorlayıp cosmo alsaydım derdin, cosmo alsaydın, biraz daha zorlayıp navi ve sunroof olsaydı derdin, bunlar da olsaydı sportun direksiyonu, koltuğu jantı daha güzel sport olaydı derdin, sport olsaydı+ still pakey olaydı derdin, sport+still paket olsaydı keşke AFL olsaydı derdin, AFL olsaydı ekran üçlü olsa iyi olurdu derdin. B.sayar ekranı üçlü olsa acaba Golf Highline mi alsaydım derdin. Golf olaydı A3 neden almadım derdin. A3 olsaydı neden mercedes değil derdin. Dolayısıyla, velhasılı kelam, işin özü, demem o ki; [size=10pt][size=10pt]tadını çıkar aracının.[/size][/size] okkk
Zor bir denklem oldu sanırım. Ev alma astra al demiş atalarımız (sanırım farklı bir şeydi o deyim kahka536)mucahitduran link' Alıntı:Hocam denklemin son satırları kafamı çok karıştırdı acaba araba almayıp, ev mi alsaydık ? Daha basit bir denklem olur, götürmez getirirdi sürekli
hocam astra 1+1 e mi 2+1 e mi tekabül ediyor.harunhoca link' Alıntı:Zor bir denklem oldu sanırım. Ev alma astra al demiş atalarımız (sanırım farklı bir şeydi o deyim kahka536)