Ynt: Sinyal ve Park sensör sesleri
Yani arka planda cslissn cd 400 den
Onda problem cikmaz herhalde
Muhtemelen aksam garajdakiler acip mac dinlediler. Aku sifirdi cunku normalde anahtar ustunde olmaz aracin gittigimde anahtarda ustundeydi
Takviye yapinca direk dinlemedigim radyo kanali acildi mac yayini vardi anlicagim sekil belli.
Hakan durdugu yerde radyo dinliceksem cyclone ekranini acmadan anahtarsiz dinliyorumHaKaN link' Alıntı:bülent abi bence sizin araç fazlasıyla açık kalmış çünkü orjinaline göre diğer navi cihazları
mutlaka daha fazla akım çekiyor, mümkün olduğunca araç çalışmıyor iken açmamak lazım
ben 2 senedir araç çalışmıyor vaziyetteyken hiç açmadım naviyi çünkü uzun süre kalırsa aküyü bitirebileceğini biliyorum
bir de senin araç hergün çalışıyor mu. 2-3 çalışmayıp üzerine bir de cyclone ya da kontak açık kalırsa akünün bitmesi normal
çünkü üzerine aşırı yük biniyor akünün zaten aküler çok güçlü akü değil konuşulduğu üzere .
Yani arka planda cslissn cd 400 den
Onda problem cikmaz herhalde
Muhtemelen aksam garajdakiler acip mac dinlediler. Aku sifirdi cunku normalde anahtar ustunde olmaz aracin gittigimde anahtarda ustundeydi
Takviye yapinca direk dinlemedigim radyo kanali acildi mac yayini vardi anlicagim sekil belli.