Ynt: Sinyal ve Park sensör sesleri
Başka olsa şaşardım zaten
bulent_tnt link' Alıntı:1.6 kayış bılıyorum ben
Başka olsa şaşardım zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bulent_tnt link' Alıntı:1.6 kayış bılıyorum ben
eketen link' Alıntı:İlk başta çalışmayıp yolda giderken yapsa bende epey kıllanırdım hadi aldık mı belayı diye 005hihih
gecen servıste aku boşalınca herkezın ıcınde recep ıvedık komedısı yaptımMeRt link' Alıntı:Emre abi hareket halinde akünün biteceği kimin aklına gelirki 005hihih Öyle bir durumda en son aküden şüphe ederdim herhalde. 002tuhaff
Ah Opel ah bizi ne hallere düşürdün, ağlanacak halimize gülüyoruz resmen. 011zaa
Kanka mert bilir benı lafımı hiç esırgemem kralı olsa suratına soyluyecegımı soylerımeketen link' Alıntı:Araba seni sen milleti dumur etmişsin.
bulent_tnt link' Alıntı:Kanka mert bilir benı lafımı hiç esırgemem kralı olsa suratına soyluyecegımı soylerım
eketen link' Alıntı:Araba seni sen milleti dumur etmişsin.
Valla hepsinde problem var cyclone gorustum yurtdisindan program bekliyolarmis yoksa cihaz cok guzel aracla birebirGökalp link' Alıntı:şimdi bu eğlence sistemi beni iyice kıllandırmaya başladı hevesim vardı taktırmasam mı?!!!