sıralı lpg

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omers38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hepinize teşekkür ederim. Aksarayda en revaşta olan zavolli. bunu öğrendim. ama bence olay sizin dediğiniz gibi.yani zavollinin bayiliğini alan usta o bayiliği almadan önce aksarayda bir numaralı lpg montaj tamir bakım ustasıydı. şimdi burada herkes ona koşuyor ve ben de gidip 6 gün sonrasına randevu aldım.demekki güzel işçilik marka kadar hatta markayı boşverin sistemin düzgün olduğu herhangi bir markanın sorunsuzca çalışmasını sağlıyor.

arkadaşım lpg sakın taktırma..sakın..1 sene sonra veya 8 ay sonra görürsün..motor indirirsin.benimde aynı model vardı..lpg nin pistonlara yaptıgını görsen inanamazsın...arkadaşım sıv geçen heryerden hava geçiyor...bu araçta lpg sistemine uyumlu olsaydı bunu bizden önce düşünürlerdi...sakın taktırma..

aracıma lpg

arkadaşlar 97vektra gls 2000 arabama lpg taktırmak istiyorum kararsızm arçları lpg li olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim

bence

bence en iyisi italyan
brc diyorum
sorun yaşamassın .karar sennin
:sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry:

arkadaşlar lütfen ğörüşlerinizi bekliyorum yanlız 1 kişi görüş bildiriyo duyarlı olalım

arkadaşlar 97vektra gls 2000 arabama lpg taktırmak istiyorum kararsızm arçları lpg li olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim

yakup bey aracınızı yıllık ne kadar kullanıyorsunuz?
artık tasarruf %30 larda haberiniz olsun.... hesabınızı ona göre yapın
%50 tasarruf diyenlere inanmayın...
kullanım bilgilerinizi verdiğinizde daha iyi yardımcı olmaya çalışırız...

taktırmaya kesin kararlıysanız iyi referansı olan YETKİLİ servislere istediğiniz markayı taktırabilirsiniz.
tabi kaliteli kitler uzun ömürlü ve daha sorunsuz olduğuda bir gerçek.
Örneğin tv nizin markası nedir? sony- show ??? anladınız siz onu :)

duyarlılığına teşekkür ederim genelde yazın çok kullanıyorumgörüştüyüm tartarini firması yüzde kırk beş garanti verdiyini memnun kalmazsanız ücretini iade edeceyini söyledi ilglendiyin için teşekkür ederim

Geri