Ynt: sis farı rgb led uygulamam
basarılı +10
basarılı +10
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu şekilde camı birşekilde ayırdım ısıtmadım santim santim ugrastım ledler RGB led 60cm yeterli 1,5 sıra sıgıyor zaten ledler hariç heryerini siyaha boyadım vernik attım sonra farın içine yapıştırdımki gündüz cins görünmesin diye.zaten kalo cıkacak yer var farkedeceksin 4x0,50 kablo baglıyorsun yukarıya cıkarıyorsun bir + üç - var artıyı ben gündüz farından aldım eksilerden mavi yeşilin eksini beraber bağladım turkuaz buzmavisi oluyor yada rgb control kutuları var yada onu baglaya bilirisnspitemre link' Alıntı:Onur hocam ellerine saglık mukemmel bende yapmak ıstıyrum elımden gelır bıraz kesıp bıcmek sımdı sormak ıstedgım bu ledlerın bır adet fotosunu ekleyebılrmısın veya lınk bırde nasıl taktın sıslerın yerıne oncamı ısıtıp cıkartarakmı bırazdaha detaya ınersen kısaca cok sevınırım
onurody link' Alıntı:eger arcında sisfarı yoksa sadece sinyalvarise bu hahsettiklerini yapman biraz zor olur cunku yer yok zaten uygulamaya gecmeden yakından incele
005hihih 005hihihonurody link' Alıntı:Hayır arkadasım arıza ledi yanmıyor.zaten benim astramin öyle benim yaptıklarıma karsı koyması gibi bir lüksü olamaz