sis lambası uygulaması

bende aracı ilk aldığımda yaptırdım çok basit iyi bi oto elektrikçisi işi biliyorsa yapar

stopu delmen gerek ama simetrik bi şekilde delik açabildin mi orj. gibi

stopu delmen gerek ama simetrik bi şekilde delik açabildin mi orj. gibi
iki stopuda söktüm kardeş çizdim kalemle matkapla ince uçla delip nokta nokta şeklinde maket bıçağiyla kestim başarılı oldu

Bazı arkadaşlar kızmışlar neden çift yaptın diye ama arka sis farında belli bir standart yok. Bazı araçlarda yani genelde sol da tek oluyor bazılarında iki tarafta birden oluyor bazılarında tamponda ortada oluyor. Göz alma olayıda yerinde kullanıldığında hiç sıkıntı yaratmaz gibi geliyor bana.

bencede çok hoş olmuş bende yapmayi düşünüyorum ama zaman bulamiyorum birazda üşengeçlik var tabi:D

ford serilerinde arka sisler cift acaba bu araçlar avrupa deilmi ?

eline sağlık güzel olmuş bende her arabama yapıyorm bunu arkadaki adamı rahatsız etmemek şartıkla tabi sürekli otobanda gidip geliyorum yağmurlu havalarda çok işe yarııyo

Bazı arkadaşlar kızmışlar neden çift yaptın diye ama arka sis farında belli bir standart yok. Bazı araçlarda yani genelde sol da tek oluyor bazılarında iki tarafta birden oluyor bazılarında tamponda ortada oluyor. Göz alma olayıda yerinde kullanıldığında hiç sıkıntı yaratmaz gibi geliyor bana.
tşk ederim cevap için

ford serilerinde arka sisler cift acaba bu araçlar avrupa deilmi ?

eline sağlık güzel olmuş bende her arabama yapıyorm bunu arkadaki adamı rahatsız etmemek şartıkla tabi sürekli otobanda gidip geliyorum yağmurlu havalarda çok işe yarııyo
saolasın kardeş sende cevap için saol

bencede çok hoş olmuş bende yapmayi düşünüyorum ama zaman bulamiyorum birazda üşengeçlik var tabi:D
kardeşim arabanda güzelmiş allah güle güle kullandırsın yaparsanda yakışır bence tşk ederim yorum için

Geri