Ynt: Sisler ?
Harika görünüyorlar. Daha sonra link bulan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim
Harika görünüyorlar. Daha sonra link bulan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mert bu ampulün H numarası kac acaba bıde farların uzun ve kısalar H7 dımı her ıkısıdeMeRt link' Alıntı:Sis farına takılan Xenonlar diğer sürücüleri çok rahatsız ediyor. general_Shame_on_you
Ama hem güzel görünecek bir beyaz ışık elde edeyim, hemde diğer sürücüleri rahatsız etmeyeyim derseniz led ampul tavsiye ederim.
Kullanan arkadaşlarım var ve rahatsızlık verecek seviyede olmadığını bizzat biliyorum.
Hatta forumdan Tolga abi de (TOGI) sis farına aşağıdaki led ampulden takmıştı.
nanisa link' Alıntı:mert bu ampulün H numarası kac acaba bıde farların uzun ve kısalar H7 dımı her ıkısıde
pekı o arkadaşın arabası neydıMeRt link' Alıntı:Bildiğim kadarıyla Astra J lerin sislerinde iki farklı ampul tipi kullanılıyor.
Bazı araçlarda H10 bazı araçlarda H11 tipi olabiliyor.
Kısa farlar için ise en çok kullanılan tip H7 ama bu noktada da farklılıklar olabiliyor.
Mesela bir keresinde bir arkadaşa kısa far için H7 ampul önerdim, iki gün sonra arkadaş boşa para verdim diye özelden bana sövdü.
Bu yüzden doğru ampul tipini bulabilmek için araç üzerindeki sis farını yada kısa farları söküp hangi tipte olduğuna bakmakta fayda var. greatt
nanisa link' Alıntı:pekı o arkadaşın arabası neydı
BÖLENT link' Alıntı:2012 model ve ustu H-10
Ama MERT inde dedigi gibi H-11 de cikabiliyor.
En iyisi eskisini sokmek.
MeRt link' Alıntı:Sis farına takılan Xenonlar diğer sürücüleri çok rahatsız ediyor. general_Shame_on_you
Ama hem güzel görünecek bir beyaz ışık elde edeyim, hemde diğer sürücüleri rahatsız etmeyeyim derseniz led ampul tavsiye ederim.
Kullanan arkadaşlarım var ve rahatsızlık verecek seviyede olmadığını bizzat biliyorum.
Hatta forumdan Tolga abi de (TOGI) sis farına aşağıdaki led ampulden takmıştı.