Sislere Xenon ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan freeacr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sisler h1
normal far h4

astra g lerın sıs far ampullerı H3 dur bılgılerınıze

astra xenon sis

merhabalar ben yeni katıldım astra f var ben taktırdım sisler h3 farlar h4 sisler konyada 130 farlar 150 civarı

sislere xenon yazınca aklıma ikizlere takke lafı geldi :D

sislere Xenon göz almazmı? ben normal farıma xenon takmıyorum kımsenın gozunu almasın dıye mercek arastırıyorum siz bide sislere de takıcaksınız , umarım karsımdan veya arkamdan gelmezsınız yoksa cekecegınız var uzunlarımdan arka sıs LAMBALARIMDAN ben bu ıse sınır olurum hemen dahada guclendırdıgım adeta gozunuzun canına okuyacak olan arka sıslerımı acarım , yada hıc acımadan uzunlarımı cakarım kıcınızdanda ayrılmam ıstersenız saga cekın umrumda olmaz sizin zevkınıze ben gozlerımı yoramam, biri cıksın ve FORUM KURALLARINDAN BAHSETSIN BENIM ACTIGIM BI KAC KONUDAKI GIBI...
SAYGILAR...

sislere Xenon göz almazmı? ben normal farıma xenon takmıyorum kımsenın gozunu almasın dıye mercek arastırıyorum siz bide sislere de takıcaksınız , umarım karsımdan veya arkamdan gelmezsınız yoksa cekecegınız var uzunlarımdan arka sıs LAMBALARIMDAN ben bu ıse sınır olurum hemen dahada guclendırdıgım adeta gozunuzun canına okuyacak olan arka sıslerımı acarım , yada hıc acımadan uzunlarımı cakarım kıcınızdanda ayrılmam ıstersenız saga cekın umrumda olmaz sizin zevkınıze ben gozlerımı yoramam, biri cıksın ve FORUM KURALLARINDAN BAHSETSIN BENIM ACTIGIM BI KAC KONUDAKI GIBI...
SAYGILAR...

Dostum ellerine klavyene sağlık valla ne iyide yazmışsın

Hele şu arka sis farlarını neden açarlar bir anlam veremiyorum hadi ön sis neyse tamam bende açıyorum (benimki xenon filan değil turuncu folyo kaplı turuncu yanıyor) ama arkayı hiç açmadım açmamda

Resmen arkadaki arabanın hakkına (gözlerine) tecavüz etmiş oluyorsun

Dostum ellerine klavyene sağlık valla ne iyide yazmışsın

Hele şu arka sis farlarını neden açarlar bir anlam veremiyorum hadi ön sis neyse tamam bende açıyorum (benimki xenon filan değil turuncu folyo kaplı turuncu yanıyor) ama arkayı hiç açmadım açmamda

Resmen arkadaki arabanın hakkına (gözlerine) tecavüz etmiş oluyorsun

Arabalarını gosterecekler ya ondan bu tatava , ıcındekı adam olmayınca ben napıyım arabanın rengını desenını ;)
Valla arkadas dolmuscu Milenyum 2000 var etiket dolmus heryerınde sis farı var uzunları çakınca tampon karlıgına sıralı sıslerın hepsı yanıyor yaklasık 10-15 adet sis var , karsıdan bole bilinçsiz göz alan zenonlular falan geldımı çakar uzunu ole şeye böle şey der :D

Arabalarını gosterecekler ya ondan bu tatava , ıcındekı adam olmayınca ben napıyım arabanın rengını desenını ;)
Valla arkadas dolmuscu Milenyum 2000 var etiket dolmus heryerınde sis farı var uzunları çakınca tampon karlıgına sıralı sıslerın hepsı yanıyor yaklasık 10-15 adet sis var , karsıdan bole bilinçsiz göz alan zenonlular falan geldımı çakar uzunu ole şeye böle şey der :D

hehe :D valla bende bazen arka sis açanların yapışıyorum arka tamponuna açıyorum uzun farları (bizim corsaların uzun farlarını az buçuk bilirsin zaten projektör gibidir :D ) ta ki o arka sisi kapatana kadar , hele uzun yolda yapıyorsa bunu vay o adamın haline , adamı yoldan çıkartırım valla gözlerini almaktan :maden:

bende aracıma h3 xenon taktırcaktım.sadece görsellik için.Ama sislere ne gerek var xenon.gidin çin malı boyalı ampüller var 5TL.takın onlardan hevesinizi alın :)

milepo nickli arkadaş arabana hayran kaldım yavv (imzadaki )

Geri