sisler h1
normal far h4
normal far h4
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sislere Xenon göz almazmı? ben normal farıma xenon takmıyorum kımsenın gozunu almasın dıye mercek arastırıyorum siz bide sislere de takıcaksınız , umarım karsımdan veya arkamdan gelmezsınız yoksa cekecegınız var uzunlarımdan arka sıs LAMBALARIMDAN ben bu ıse sınır olurum hemen dahada guclendırdıgım adeta gozunuzun canına okuyacak olan arka sıslerımı acarım , yada hıc acımadan uzunlarımı cakarım kıcınızdanda ayrılmam ıstersenız saga cekın umrumda olmaz sizin zevkınıze ben gozlerımı yoramam, biri cıksın ve FORUM KURALLARINDAN BAHSETSIN BENIM ACTIGIM BI KAC KONUDAKI GIBI...
SAYGILAR...
Dostum ellerine klavyene sağlık valla ne iyide yazmışsın
Hele şu arka sis farlarını neden açarlar bir anlam veremiyorum hadi ön sis neyse tamam bende açıyorum (benimki xenon filan değil turuncu folyo kaplı turuncu yanıyor) ama arkayı hiç açmadım açmamda
Resmen arkadaki arabanın hakkına (gözlerine) tecavüz etmiş oluyorsun
Arabalarını gosterecekler ya ondan bu tatava , ıcındekı adam olmayınca ben napıyım arabanın rengını desenını
Valla arkadas dolmuscu Milenyum 2000 var etiket dolmus heryerınde sis farı var uzunları çakınca tampon karlıgına sıralı sıslerın hepsı yanıyor yaklasık 10-15 adet sis var , karsıdan bole bilinçsiz göz alan zenonlular falan geldımı çakar uzunu ole şeye böle şey der