Sislere Xenon ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan freeacr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Astra F Sedan 1998 model aracımın sislerine xenon düşünüyorum ampulun H kaç oldugunu bilmiyorum bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi tşkler

h4 farlar için h1 veya h3 sis farları için ıkısıde uyar ama damakları oturmaz sadece h3 al keyfıne bak

bu sisteki fardaki xenon lara karşı olan arkadaşlar eyvallah bazen göz alabiliyor ama,sizde madem kural düşkünüsünüz katalizörünüz tıkanınca neden gidip en kötü haliyle 1500 lira verip katalizör almak yerine boş susturucu takıyorsunuz...
sisteki bir xenon bukadar kınamayın gösterdiği uzaklık 5 m var yok...
merceksiz far a da takılır ama şapka takılmazsa göz alabiliyor evet ..kimseyi eleştirmeyin demiyorum ama çokta önyargılı olmayın ...

bu sisteki fardaki xenon lara karşı olan arkadaşlar eyvallah bazen göz alabiliyor ama,sizde madem kural düşkünüsünüz katalizörünüz tıkanınca neden gidip en kötü haliyle 1500 lira verip katalizör almak yerine boş susturucu takıyorsunuz...
sisteki bir xenon bukadar kınamayın gösterdiği uzaklık 5 m var yok...
merceksiz far a da takılır ama şapka takılmazsa göz alabiliyor evet ..kimseyi eleştirmeyin demiyorum ama çokta önyargılı olmayın ...

Fatura ekliyeyim mi katalizör değişimi icin verdiğim 1400 tl nin...

EGR korluyorum sadece , oda araca zarar verdiği icin yoksa onu korlemeyecem , aracim da yasalara uymayan iki adet şey var biri EGR diğeri ise cam filmi, onlar haricinde aracim da yasalara uymayan hiçbir şey yok, bendekilerden hangisi trafiktekilerinin can emniyetine kast ediyor allah aşkına aradaki fark bu işte, yoksa adam mercek takip xenon takınca kimse ne yapıyorsun demiyor , bağlantınız bana mantiksiz geliyor bu açıdan...

Son düzenleme:
Geri