Siyah Opel Astra H Zımpara / Boya düzeltme / Aquartz Nano / Motor Temizliği ~125 Foto

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan d.berkay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sırf bu işlemleri yaptırmak için istanbuldan geleblirim elinize sağlık muhteşem duruyo :good:

Çok teşekkür ederim güzel yorumlariniz için :)

boya ton farkınıda kaybedebiliyormusun?berkay benim boyacım çok iyi usta olduğu için ton farkı yapmıştı aracımda...ve her gördüğümde sinir oluyorum ya oda ayrı bir durum...ve vernik atarken agız yapmış izi belli oluyor...

Ibrahim bey malesef ton farkını gidermenin bir yolu yok. Benim aracım beyaz olmasına rağmen benimkinde bile ton farkı oluşturmayı başarmış boyacı..

Ibrahim bey malesef ton farkını gidermenin bir yolu yok. Benim aracım beyaz olmasına rağmen benimkinde bile ton farkı oluşturmayı başarmış boyacı..

sağolasın cevap için...ankaraya gelirsem eğer yanına uğramayı düşünüyorum birşey yaptıramazsam bile tanışmış oluruz...;)adresini verebiliyorsan ver...

böylesi güzel işçiliği görünce ücret her zaman 2. planda kalmıştır. Sivas da sizin gibi işin ehli olsada zevkle güvenle gitsek.

Teşekkürler Ahmet Bey..

İbrahim bey. Şu an için sabit bir adresim yok o yüzden adres veremem :) Ancak geleceğiniz zaman mesaj atarsanız tanışmaktan memnun olurum.

güzel bir çalışma emeginize saglık inşallah afyondan bu yaz ankaraya gelicem geldigimde aracımı size emanet etmek isterim

Valla bi bakıp geçecektim, çok farklı çok değişik bir çalışma olmuş, reklamdan daha öte kısa bir belgesel gibi. Tebrik ediyorum, Ankara ya gelirsem görüşmek konuşmak isterim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri