Ynt: Siz değerli üyelerin düşünceleri kararımda büyük rol oynayacak.
sıfır al kafan rahat olsun 045thumbsup
sıfır al kafan rahat olsun 045thumbsup
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
berathasbex link' Alıntı:Aracin sahibi mustafa bey ile gorustum. Araci sirket icin almislar soyledikleri dogruysa. Eleman ayrildigi icin kullanacak kisi kalmamis ve bosa cikmis. Yaklasik 2 ay once alinmis. Araci pek arastirmadik alirken dedi ama ekledi. Kazasi var dedi. Bende degisen var mi diye sordum ve evet cevabini aldim malesef. Sol arka tekerlek uzerinden darbe almis ve sol camusluk degismis. Haricinde bir parca boya var. Sanirim o da tampon. Cunku resimden de anlasiliyir tampon ve govde renginde uyusmazlik soz konusu. Sizce yine de bu sartlar altında bu arac alinir mi? Bu arada eklemeyi unuttum. Son fiyat 44.500 dusunuyoruz dedi.
O iş biraz şaibeli bence eminim aracin degiseni vs fazladir.berathasbex link' Alıntı:Aracin sahibi mustafa bey ile gorustum. Araci sirket icin almislar soyledikleri dogruysa. Eleman ayrildigi icin kullanacak kisi kalmamis ve bosa cikmis. Yaklasik 2 ay once alinmis. Araci pek arastirmadik alirken dedi ama ekledi. Kazasi var dedi. Bende degisen var mi diye sordum ve evet cevabini aldim malesef. Sol arka tekerlek uzerinden darbe almis ve sol camusluk degismis. Haricinde bir parca boya var. Sanirim o da tampon. Cunku resimden de anlasiliyir tampon ve govde renginde uyusmazlik soz konusu. Sizce yine de bu sartlar altında bu arac alinir mi? Bu arada eklemeyi unuttum. Son fiyat 44.500 dusunuyoruz dedi.